Tell Me Why Satıştan Kaldırıldı

Belli değil, açıklama da yapılmadı sanırsam. Steam'den satın alanlar hala erişebiliyor. Türkiye'den kaldırılsa para iadesi olurdu, olmadı.

Eki Görüntüle 654739

Hala Steam'den oyuna giriş yapabiliyorum.

Genellikle oyunu satışta iken aldıysanız sorun olmaz bu hep böyledir sadece yeni insanlar satın alamaz. Ama bu durumda sizde diğer bölümlere satın alamazsınız o yüzden bence iade edin elinizde patlayabilir.

TR'de erişime kapatılmış. VPN ile Steam'den gözüküyor. Acaba içeriğinde mi sıkıntı var anlamadım.
Cidden ülkemiz oyuna erişimi kısıtladıysa bu büyük bir ayıp. Karışılmayan bir oyunlar kalmıştı.

Genellikle oyunu satışta iken aldıysanız sorun olmaz bu hep böyledir sadece yeni insanlar satın alamaz. Ama bu durumda sizde diğer bölümlere satın alamazsınız o yüzden bence iade edin elinizde patlayabilir.
Elimde patlayacağına ihtimal vermiyorum, kötü de düşünmüyorum. Belki bir sıkıntı çıkmıştır, hiçbir şekilde tahmin yürütemiyorum maalesef.

Screenshot_1.png

Bu olay yüzünden sanırsam. Ben Romanya'ya uçak bileti bakmaya başlayayım geldim geleli çok olmaya başladı böyle olaylar.

Cidden ülkemiz oyuna erişimi kısıtladıysa bu büyük bir ayıp. Karışılmayan bir oyunlar kalmıştı.

Oyunun konusunu bilmiyorum fakat +18 tarzı bir sahne var mı? Ya da herhangi bir dinsel öge, unsur ya da manipülasyon?

Elimde patlayacağına ihtimal vermiyorum, kötü de düşünmüyorum. Belki bir sıkıntı çıkmıştır, hiçbir şekilde tahmin yürütemiyorum maalesef.

Eğer gerçekten bir hükümet kararı ile kaldırıldı ise şu an aldığınız ilk bölümü oynayıp diğer aylarda satışa çıkan bölümlere alamazsınız o yönden patlar diyorum ama siz bilirsiniz :)

Life is Strange 2'de de aynı durum vardı, karakterlerin cinsel tercihlerinden dolayı yasaklandığını düşünmüyorum. İşin içinde başka bir şey var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı