Tell Me Why Satıştan Kaldırıldı

Kesinlikle ülkeyle alakalı XBox Türkiye'de de yok. Google'da görünüyor girince sayfa yokmuş gibi davranıyor. Acaba yapımcı Türkiye'de satılmasını istemiyor mu?
GTA 4 durumu olacak sanırım yine.

Oyuna bir şeyler ekleyip geri sunacaklar Steam'e.

Oyun sonsuza dek kaldırılmış da olabilir, emin değilim.
Oyun sadece Türkiye'de yok.

Hayır arkadaşlar benim anlamadığım şu, zaten oyun fiyatlarının ne kadar uçuk olduğu ortada, firmanın bu oyunun ne kadar etki yaptığı ortada. Sen bariz bi' şekilde lezbiyenlik içeren The Last of Us 2'yi engellemiyorsun gidiyorsun sadece 1 oyunu aşırı tutmuş bir firmanın yeni çıkan bi' oyununu engelliyorsun. Bu oyunu bu ülkede kaç kişi biliyor? Bütün böyle sokakta oyun oynayan kişilere sorsak 100 kişiden 2 kişi anca çıkar.

Hemen hükümet suçlaması yapmayın. Ne erotik sahneleri olan oyunlar var, hala yasaklanmadı. Bence GTA IV gibi olacak. Yeniden yüklenir.

O "Erotik" sahneler TV kanallarımız da bol bol var zaten olay karakterin trans olması bence. Rusya'da da kaldırılmış galiba onlar bizden çok daha katı bu konularda. Görürüz önümüzdeki günlerde umarım böyle bir şey yoktur çünkü LiS oyunlarını baya seviyorum ben bunu da alacaktım. Çok sinirlendim şu an.

Hayır arkadaşlar benim anlamadığım şu, zaten oyun fiyatlarının ne kadar uçuk olduğu ortada, firmanın bu oyunun ne kadar etki yaptığı ortada. Sen bariz bi' şekilde lezbiyenlik içeren The Last of Us 2'yi engellemiyorsun gidiyorsun sadece 1 oyunu aşırı tutmuş bir firmanın yeni çıkan bi' oyununu engelliyorsun. Bu oyunu bu ülkede kaç kişi biliyor? Bütün böyle sokakta oyun oynayan kişilere sorsak 100 kişiden 2 kişi anca çıkar.
Hocam, bence olayın aslını öğrenelim. Ona göre konuşalım. Ayrıca Steam destek kısmına ulaşarak baskı yapmanız faydalı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı