Oyun ne hikmetse her yerden kaldırılmış durumda. Anlam veremediğim bir olay. Oyun incelemeleri aslında gayet olumluydu, neden böyle olmuş olabilir? Umarım firmanın sonu Telltale gibi olmaz.
Hayır, duymadım açıkçası.Haklı ya da haksız diyemiyorum. Daha önceden böyle bir olayı duyan var mı?
Oyun sadece Türkiye'de yok.GTA 4 durumu olacak sanırım yine.
Oyuna bir şeyler ekleyip geri sunacaklar Steam'e.
Oyun sonsuza dek kaldırılmış da olabilir, emin değilim.
Sorun Steam'le kesinlikle alakalı değil. XBox Game Pass'te de yok Türkiye için.Steam destek kısmına yaşanılan sorundan bahsettim. Cevap gelir gelmez konuya cevabı atacağım.
Hemen hükümet suçlaması yapmayın. Ne erotik sahneleri olan oyunlar var, hala yasaklanmadı. Bence GTA IV gibi olacak. Yeniden yüklenir.
Hocam, bence olayın aslını öğrenelim. Ona göre konuşalım. Ayrıca Steam destek kısmına ulaşarak baskı yapmanız faydalı olur.Hayır arkadaşlar benim anlamadığım şu, zaten oyun fiyatlarının ne kadar uçuk olduğu ortada, firmanın bu oyunun ne kadar etki yaptığı ortada. Sen bariz bi' şekilde lezbiyenlik içeren The Last of Us 2'yi engellemiyorsun gidiyorsun sadece 1 oyunu aşırı tutmuş bir firmanın yeni çıkan bi' oyununu engelliyorsun. Bu oyunu bu ülkede kaç kişi biliyor? Bütün böyle sokakta oyun oynayan kişilere sorsak 100 kişiden 2 kişi anca çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.