Asmerrrr
Hectopat
Steam hesabı sanırım ama dediğim gibi bunun gibi başka bir konuda yazılmıştı (bilmiyorum).Steam hesabımız mı ban yiyor yoksa oyun hesabımız mı?
Steam hesabı sanırım ama dediğim gibi bunun gibi başka bir konuda yazılmıştı (bilmiyorum).Steam hesabımız mı ban yiyor yoksa oyun hesabımız mı?
!addlicense asf s/730490
AddFreeLicense(730490)
Türkiye'de oyuna erişim şu an mevcut değil. Eklemek için asf:browser Console için:Kod:!addlicense asf s/730490kullanıp ekleyebilirsiniz.Kod:AddFreeLicense(730490)
Eki Görüntüle 1407437
Hayır bir sorun çıkmayacaktır. Yıllardır neredeyse 100+ oyunu ASF veya Browser console ile ekledim sorun yaşamadım, yaşayanı ise hiç görmedim.Hocam ban yeme durumu var mı?
Türkiye'de oyuna erişim şu an mevcut değil. Eklemek için asf:browser Console için:Kod:!addlicense asf s/730490kullanıp ekleyebilirsiniz.Kod:AddFreeLicense(730490)
Not: Belki VPN ile alırsanız sorun çıkabilir ama bu yöntemle sorun çıkmaz. Geçen yıl bu şekilde eklemiştim oyunu.
Eki Görüntüle 1407437
Bahsettiğim şekilde almıştım, ek olarak gönderiyorum hatta. Farklı browser ile deneyebilirsiniz, ben edge üzerinden yapmıştım son çare olarak. Olmazsa ASF ile uğraşmadan ekleyebilirsiniz uygulamayı biliyorsanız.
Bahsettiğim şekilde almıştım, ek olarak gönderiyorum hatta. Farklı browser ile deneyebilirsiniz, ben Edge üzerinden yapmıştım son çare olarak. Olmazsa asf ile uğraşmadan ekleyebilirsiniz uygulamayı biliyorsanız.
Eki Görüntüle 1407447
Tell me why hocam.Tell Me Why ücretsiz oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.