N nilelle Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #11 Önceden aldığın için oynuyor olabilirsin şuan erişime kapalı çünkü.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 1 Eylül 2020 #12 nilelle dedi: Önceden aldığın için oynuyor olabilirsin şuan erişime kapalı çünkü. Genişletmek için tıkla... Steam'den satın alanlar bütün bölümlere erişebilecekmiş, bu da ben oluyorum Benim tuzum kuru yani. Tell Me Why Satıştan Kaldırıldı Oyun ne hikmetse her yerden kaldırılmış durumda. Anlam veremediğim bir olay. Oyun incelemeleri aslında gayet olumluydu, neden böyle olmuş olabilir? Umarım firmanın sonu Telltale gibi olmaz. www.technopat.net Şu konuya göz atın.
nilelle dedi: Önceden aldığın için oynuyor olabilirsin şuan erişime kapalı çünkü. Genişletmek için tıkla... Steam'den satın alanlar bütün bölümlere erişebilecekmiş, bu da ben oluyorum Benim tuzum kuru yani. Tell Me Why Satıştan Kaldırıldı Oyun ne hikmetse her yerden kaldırılmış durumda. Anlam veremediğim bir olay. Oyun incelemeleri aslında gayet olumluydu, neden böyle olmuş olabilir? Umarım firmanın sonu Telltale gibi olmaz. www.technopat.net Şu konuya göz atın.
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 15 Eylül 2020 #13 Oynamak isteyen varsa bölgenizi Amerika'ya çevirirseniz oyunu Game Pass üzerinden oynayabiliyorsunuz.
Oynamak isteyen varsa bölgenizi Amerika'ya çevirirseniz oyunu Game Pass üzerinden oynayabiliyorsunuz.