- Makaleler
- 1
Vardır devletin bildiği.(!)TLoU2 neden serbest o zaman?
Vardır devletin bildiği.(!)TLoU2 neden serbest o zaman?
Evet Life is Strange'in yapımcılarının yaptığı bir oyun.Life is Strange gibi bir oyun herhalde.
Donanım haber de yamasıda çıkmış, bence herkes bir bakmalı.
TLOU2 neden serbest o zaman?
Oyunu devlet yasaklamadı. Oyunun yapımcısı gelebilecek tepkiler yüzünden oto sansür yaptı.Bilmiyorum, devletin işi sorgulanamaz.
Konunuzu görmemişim hocam teşekkürler.Fikri olan mı? Tabii, fikrim var
Rehber: Tell Me Why'ın full hali ücretsiz bir şekilde nasıl Steam hesabına eklenir?
1- Öncelikle oyunu almak için bir kısıtlama koymayan ülkeye VPN ile bağlanmamız gerekli. Herhangi bir VPN programı kullanabilirsiniz fakat ben TunnelBear VPN kullanmanızı tavsiye ediyorum. Zira ben bunu kullanarak yaptım. 2- Tarayıcıdan Steam hesabımıza önceden girelim ve sonra VPN üzerinden...www.technopat.net
Ben de indirim köşesinin bildirimlerini açtım çok iyi oluyorBu forumun en sevdiğim bölümü indirim köşesi. Çok hızlısınız.
Buradan almak daha mantıklı bence. Hiç VPN ile uğraşmadım.Get Tell Me Why: Chapters 1-3 | Xbox
All Chapters FREE for the month of June! Tell Me Why is the multi-award winning episodic adventure game from Dontnod Entertainment in which twins use their supernatural bond to discover the truth of their troubled past.www.microsoft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.