Ben de Sierra kurmayı başarmıştım (hazır bir paketle) ama Sierra artık desteklenmediği için High Sierra denedim. Çalışmadı maalesef. Yine döndüm Linux'a. MacOS'un yerini doldurmasa da tatmin ediyor.Ben macOS'u ekosistemi tamamlamak için yükledim fakat ekran kartımdan dolayı eski sürüm, bazı özellikler yok ama en azından iCloud ve telefon aramaları vb. destekleniyor.
Fena değilmiş, bu da benimki:Ben de Sierra kurmayı başarmıştım (hazır bir paketle) ama Sierra artık desteklenmediği için High Sierra denedim. Çalışmadı maalesef. Yine döndüm Linux'a. MacOS'un yerini doldurmasa da tatmin ediyor.Eki Görüntüle 1612381
Şu Gnome shell'i Mac shelline benzetmek için baya uğraştım da beceremedim gitti.Fena değilmiş, bu da benimki:Eki Görüntüle 1612385
Terminal mi?Şu Gnome shell'i Mac shelline benzetmek için baya uğraştım da beceremedim gitti.
Bende bir ara Cinnamon'u MacOS'a benzetmek için baya uğraşmıştım ama bende tam beceremedim hiç bir zaman.Şu Gnome shell'i Mac shelline benzetmek için baya uğraştım da beceremedim gitti.
Yok hocam. Yukarıdaki kabuk.Terminal mi?
Cinnamon değilde KDE masaüstü kullansanız epey benzer. Ben GNOME kullanıyorum. Zorin OS Pro 16.Bende bir ara Cinnamon'u MacOS'a benzetmek için baya uğraşmıştım ama bende tam beceremedim hiç bir zaman.
Hmm anladım.Yok hocam. Yukarıdaki kabuk.
KDE'ye geçtiğimde MacOS temasından aşırı sıkılıp daha geleneksel bir masaüstü teması yapmıştım ama bir ara denemek isterim aslında.Cinnamon değilde KDE masaüstü kullansanız epey benzer. Ben GNOME kullanıyorum. Zorin OS Pro 16.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.