Temassız özelliği olmayan kart temassız kullanılabilir mi?

Hangi uygulama ile yapılıyor hocam? Açık kaynaklı uygulama kullanılır mı, yoksa Google wallet gibi uygulamalarla mı yapılıyor?

Bende iPhone var hiç kullanamadım Apple Pay olmadığı için arkadaşlarımdan gördüm hep.

Nasıl açılmıyor.
Bayağı bayağı. Bana şifre söylemeleri gerekiyormuş fakat söylenmedi. PTT Bank uygulamasına giriş yapamıyorum. Canlı destek de bağlanmıyor 2 saat bekledim. Acaba 18 yaşının altında olduğum için olabilir mi diye düşünüyorum.

Bayağı bayağı. Bana şifre söylemeleri gerekiyormuş fakat söylenmedi. PTT bank uygulamasına giriş yapamıyorum. Canlı destek de bağlanmıyor 2 saat bekledim. Acaba 18 yaşının altında olduğum için olabilir mi diye düşünüyorum.

Kartını bankamatiğe takıp yapabiliyorsun, en azından yapı kredide öyle yapmıştım 17 yaşındayken.

PTT kart ile mobil bankacılık açamıyorsun. Bunlar burs karti devlet böyle bir imkan vermiyor. Banka uygulaması olmadan Türkiyede Samsung Wallet ile yapabilirsin.

PTT kart ile mobil bankacılık açamıyorsun. Bunlar burs karti devlet böyle bir imkan vermiyor. Banka uygulaması olmadan Türkiyede Samsung Wallet ile yapabilirsin.
Samsung Wallet cihazım Xiaomi olduğu için indirilemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı