TYT matematik bittikten sonra AYT matematik başlanır. Zaten fonksiyon bilmeden AYT matematikte adım atamazsın.
Adı üstünde Zero matematik. Bu kamptan sonra temelini az da olsa geliştirdin şimdi de TYT konularının daha da üstüne gitmen gerekiyor. TYT matematik gibi alışması zor bir branşı bu kadar küçümseme hem bunun feni türkçeside var.
Kücümsediğimden değil ilk defa ders çalışıyorum hayatımda 17 yaşına geldim. Hiçbir fikrim yok çünkü bu konularda. O zaman bitirdikten sonra bol bol soru çözüp ondan sonra mı geçmeliyim AYT'ye.
Bu kampın verimi sizin anlamanıza göre değişir bu kampı anlıyorsanız bu kampta kalın ama bu kampta bazı TYT konuları eksik:
Bu konuları da ayrı yeten izlemeniz ve öğrenmeniz gerekiyor ondan sonra AYT geçebilirsiniz.
- Problemler
- Fonksiyon
- Polinom
- Kümeler
- Kartezyen çarpım.
- Mantık
- Permutasyon
- Kombinasyon
- Olasılık
- Parabol
Sanırsam ayvayı yemiş olabilirim bir de diğer derslerde yok çok bilmiyorum. Neyse Allah büyük. Hayvan gibi çalışacağız artık.
Hocam, ben 18 yaşındayım geçen sene adamakıllı çalışmadım ama az çok bir temelim oldu bu sene ise eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Yani bu sene yapamazsanız dünyanın sonu değil ama çalışabildiğiniz kadar çalışın olmazsa benim gibi mezuna bırakır bu kez ise sıfırdan başlamadan sadece eksikliklerinizi tamamlayıp ful test ve deneme çözer kazanırsınız.
Şu an ben TYT ve AYT matı rehber matematikten izliyorum 1.75X ile çok akıcı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.