Temel matematik bittikten sonra AYT matematik çalışılır mı?

• Konuyu başlatan Ardaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 3.931
Herkese teşekkür ederim. İyi geceler efenim.

Hocam ben 12.sınıftaki kimyayı bayağı bir sevdim elektrokimyadan orginiğe kadar sevdim, zaten o konulara ilgim de var büyük ihtimalle sevme sebebim bu yani :d

Çalışalım hocam, Allah'ın izniyle sonuçlar açıklandıktan sonra buradan haberleşiriz. Allah zihin açıklığı versin hepimize!

Amin hocam. Buluşuruz başım gözüm üstüne :)

Hocam ben 12.sınıftaki kimyayı bayağı bir sevdim elektrokimyadan orginiğe kadar sevdim, zaten o konulara ilgim de var büyük ihtimalle sevme sebebim bu yani :d

Çalışalım hocam, Allah'ın izniyle sonuçlar açıklandıktan sonra buradan haberleşiriz. Allah zihin açıklığı versin hepimize!
Benimde aynı şey biyoloji için geçerli. Veterinerlik istiyorum belki ondan da olabilir, birşeylerin anatomisini görmek hoşuma gidiyor 😃 Hepimizin Allah istediği bölümleri nasip etsin.

Şu an temeli atamaya çalışıyorum. Zero matematik kampından mert hocadan kampı bitirince direkt AYT konularına başlamalı mıyım kampına?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlediğim video bu.

• Temel kavramlar.
  • Sayı basamakları.
  • Bölme ve bölünebilme.
  • EBOB – EKOK.
  • Rasyonel sayılar.
  • Basit eşitsizlikler.
  • Mutlak değer.
  • Üslü sayılar.
  • Köklü sayılar.
  • Çarpanlara ayırma.
  • Oran orantı.
  • Denklem çözme.
Kampta eğer bu konular anlatılıyorsa başlayabilirsiniz hocam ama başlamadan önce kümeler ile fonksiyonlarıda çalışmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı