Temel olmadan sayısal seçilmeli mi?

alie7nnn

Centipat
9 ve 10. sınıf temelim yok, EA seçmiştim ama düzgün meslek bulamadığım için sayısal geçmeye karar verdim, çalışmadığım için notlarım kötüydü ve temelim yok, hem 11. sınıf konularını aksatmayıp hem de 9 ve 10. sınıfı tekrar edebilir miyim?

Hocam hala bunu mu düşünüyorsunuz benim de temelim yok sayısalı seçtim şimdiden başladım 9-10'a bir taraftan da 11'e çalışacağım.

Gerek yok. Sadece ilk 12 konuyu çalışın yeterli birde üçgenler temeli yapın. 9-10'u 11de tekrar ederseniz yks'ye kadar unutmadan tekrar etmeniz gerekecektir. Fen kısmında ise sadece fizik ve kimyada ise temel bazı gereksinimleri bilmen yeterli.

NOT: Ayrıca ilk 12 konuyu bitirdikten sonra problemleri de ayrıyetten halletmen seni gerçekten çok rahatlatacaktır, emin olabilirsin. Tyt'de ortalama matematikten tek başına 10 soru gelmekle birlikte diğer sorular zaten problem mantığında soruluyor fen kısmında işte diğer ayt ve tyt matematik soruları problem soruları adı üstünde problem çözme yeteneğine bağlı oluyor. Eğer problem çözme yeteneğin ne kadar iyiyse o kadar rahat diğer sorulara yoğunlaşabilirsin.

Son düzenleme:
Çok çalışırsan yaparsın ya.

Hocam hala bunu mu düşünüyorsunuz benim de temelim yok sayısalı seçtim şimdiden başladım 9-10'a bir taraftan da 11'e çalışacağım.

Bende aynısını yapacağım ( 11'e geçtim)

Çok çalışmayla alakası yok mantıklı ve düzgün bir strateji ile az ve öz çalışarak yeterli bir düzeye gelip 11'de daha rahat edebilir.

Hocam her türlü çok çalışacak

Emin olun derece yapan çoğu kişi 9/10 'da o kadar da çalışmamıştır. 9/10 konularını 11.sınıf konularını bilecek kadar öğrenmeniz sizin için en olumşusu olacaktır zira TYT konularını 11'den 12'ye geçene kadar öğrenmeniz daha doğru olacaktır. 11'de 11'i öğrenicek kadar 9/10'u öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…