Bu sene mezun oldum. Ders çalışmayı bilen birisi değilim ve temelim yok, çürüdü artık. Çalıştığımda devamı geliyor ancak bana plan program gerek açıkçası, yönlendirilmediğim zaman tıkanınca salıyorum. "bak şimdi bunu yapacaksın, bunu yaptıktan sonra bunu öğreniyorsun sonra da bunları çözeceksin" gibisinden yönlendirilmem lazım çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Konuların nasıl devam ettiğini falan bilmiyorum. Yaşadığım yerin dershane ücretleri çok ağır geldi açıkçası. Bir de dershanede zaman öldürmek istemiyorum çünkü bilgim olmadığı için beni okulumdaki gibi bir ortama, boş sınıf arkadaşlarımın yanına atarlar muhtemelen.
Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, bir yandan işte çalışıp spora giderim, akşam 5 saat ders çalışır askerlik gelmeye yakın üniversiteye giderim diye düşünüyorum. Bir yandan da Full ders çalışıp bu sene giderim diye düşünüyorum. Kapasitem iyidir. Eskiden dersi dinlediğim zamanlarda, deneme sınavlarında TR'de ilk 100e girerdim bazen. Yani çalışsam kendimi tatmin edecek bir sonuç getirebilirim. Tek gereken güzel bir planımın olması ve yönlendirilmem.
(Sayısal öğrencisiyim)
Bulunduğum en mantıklı dershane seçeneği:
21 bin TL+2500TL kitap ücreti varmış.
8-12 arası ders.
14-16.00'a kadar da test çözümü(etüt) olacakmış.
3 ayda bir seviye sınavları (üst sınıfa geçme ya da düşme)
Toplam da 60 deneme olacakmış.
Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, bir yandan işte çalışıp spora giderim, akşam 5 saat ders çalışır askerlik gelmeye yakın üniversiteye giderim diye düşünüyorum. Bir yandan da Full ders çalışıp bu sene giderim diye düşünüyorum. Kapasitem iyidir. Eskiden dersi dinlediğim zamanlarda, deneme sınavlarında TR'de ilk 100e girerdim bazen. Yani çalışsam kendimi tatmin edecek bir sonuç getirebilirim. Tek gereken güzel bir planımın olması ve yönlendirilmem.
(Sayısal öğrencisiyim)
Bulunduğum en mantıklı dershane seçeneği:
21 bin TL+2500TL kitap ücreti varmış.
8-12 arası ders.
14-16.00'a kadar da test çözümü(etüt) olacakmış.
3 ayda bir seviye sınavları (üst sınıfa geçme ya da düşme)
Toplam da 60 deneme olacakmış.