Temel sistem aygıtı nasıl güncellenir?

Hocam zaten ikisi de bir chipset indirme yardımcısı programı. Attığım linkte nasıl kuracağınız da güzel bir şekilde anlatılıyor. İlk olarak o linki deneyin. Yüksek ihtimal sorununuzu çözecek.

Direkt Intel'in sitesinden en güncelini indirdim karşıma bir şey çıkmadı internet bağlantım koptu geldi ve anladım. Aygıt yöneticisine tıkladım tekrar ve gitmişti ünlem işareti teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Merhaba arkadaşlar, aygıtlarımı güncelleyim dedim aygıt yöneticisine girdim temel sistem aygıtı diye bir yer var ve güncellenmiyor sebebi nedir ya da nasıl yapabilirim? Windows Update'den olmadı kendi de güncellemiyor.

Merhaba arkadaşlar, aygıtlarımı güncelleyim dedim aygıt yöneticisine girdim temel sistem aygıtı diye bir yer var ve güncellenmiyor sebebi nedir ya da nasıl yapabilirim? Windows Update'den olmadı kendi de güncellemiyor.

Yeni bir konu açın ve arkadaşın yaptığı gibi donanım kimliğini paylaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı