Temel yokken 8 ay kala eşit ağırlık 50 bin gelir mi?

Ferhat54

Decapat
Daha fazla  
9-10-11'de hiç ders çalışmadım. 3 yıl Full derslerde uyudum ama şimdi 12. sınıfa geldim. Gözüm açılı. 8 ay kaldı ve benim hiç temelim yok. EA 50 bin istiyorum. Yetişir mi?
Ve günde kaç saat ders çalışmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
9-10-11'de hiç ders çalışmadım. 3 yıl Full derslerde uyudum ama şimdi 12. sınıfa geldim. Gözüm açılı. 8 ay kaldı ve benim hiç temelim yok. EA 50 bin istiyorum. Yetişir mi?
Ve günde kaç saat ders çalışmam gerekiyor?

Hocam yetişir ya da yetişmez bilemeyiz siz çalışın gelmezse imkanınız varsa mezuna kalırsınız günde kaç saat ders çalışman gerekir ise buraya 8 saat yazarsak birden 8 saat ders çalışırsan o işten sıkılırsın o yüzden yavaş yavaş oturtup devam edersin. Temelin neyde yok mesela matematik temelin yoksa düzgün bir çalışma ile 1 aya oturtabilirsin.

Gelir hocam gelir. EA'da 200k için son 8 ayı bırakın, temeli olan bir insanın son 2 ay çalışması bile yeterlidir. Ancak siz rehavete kapılmayın ilk 50k gibi çalışın hedefinize ulaşın.

Hocam benim temelim az çok var ama gene sağlam olsun diye en baştan alıyorum hedefim dediğim gibi 200 250k eşit ağırlıkta istiyorsanız deneme sonuçlarımı atayım.

6 ay sadece matematik geometri bas son 1 2 ay sözel bak ilk 1000.

Konu sahibi ben değilim ama ikimizin de istediği sonuçlar belli yardımım dokunur belki. Hocam şu an tamamen matematik çalışıyorum temel kavramlar bitti bıyıklı matematiğin 55 günlük TYT kampına geçtim yanında da problemleri götürmeye çalışıyorum sözel içinde 55 günlük kamp bitince geçeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı