Geç cevap veriyorum kusura bakmayın anca müsait oldum öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim gayet güzel bir biçimde anlatmışsınız fakat bana eğer sizin de vaktiniz varsa safa anlatır gibi anlatabilir misin? Adım adım gitmeye ihtiyacım var. Zahmet verdiğim için özür dilerim.
Geç cevap veriyorum kusura bakmayın anca müsait oldum öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim gayet güzel bir biçimde anlatmışsınız fakat bana eğer sizin de vaktiniz varsa safa anlatır gibi anlatabilir misin? Adım adım gitmeye ihtiyacım var. Zahmet verdiğim için özür dilerim.
Direkt neler yapmanız gerektiğini söyleyeceğim sırasıyla.
Zero Matematik (2024) bu kampı her gün 1 konu olacak şekilde bitireceksiniz ilk olarak. Kampın kitabını videoların açıklama kısmında bulabilirsiniz. Mikroorjinal yayınları TYT matematik kaynağından da konuları bitirince sorularını çözeceksiniz. Basit seviye bir yayın.
Hız TYT Matematik Kampı Konu Anlatımı 2. kanal olarak bunu izleyeceksiniz.
Bir deftere soruları ve nasıl çözülmesi gerektiğini en ayrıntısına kadar not edin. Sürekli göz gezdirin. Ve her konu bittiğinde 345 TYT matematik yayınlarından sorularını çözün.
Yarısını doğru yapsanız bile yeter. Matematikte asıl olay çok soru çözüp analiz etmek.
Soru çözümleri uygulamasından çözümlerine anlayana kadar bakın.
Sonrasında aradan birkaç saat geçsin ve tekrardan çözmeye çalışın. Bunu gerçekten hangi sorunun nasıl çözüldüğünü tam olarak yalayıp yuttuğunuzda bırakın.
Sonrasında asıl son Playlist'e başlıyoruz konu anlatımı olarak. 2025 3D TYT VDD bunu izliyoruz. Yavaş yavaş sindirerek bitirin.
3D yayınları TYT matematik video ders defterini alın onunla birlikte ilerletin.
Yanına da Bilgi Sarmal yayınları TYT matematik kaynağını çözün.
Ders 70'ten sonra matematik denemelerine başlayın. İlk çözeceğiniz deneme matematiğin ilacı olsun.
Soruları çözememenizin bir önemi yok inanın ki tek olay soruların çözümlerini izleyip bolca tekrar edip kendiniz çözmek.
TYT matematiği böyle kapatıyoruz.
Zaten çok büyük bir tempoyla başlamazsınız muhtemelen o yüzden şu anlık diyeceklerim bu kadar. Çünkü dediğim gibi tek olay matematik YKS'de. Onu hallettiniz mi devamını eforsuz halledersiniz.