Temiz kurulum için 1709 mu, 1803 mü?

zaxd.

Hectopat
Daha fazla  
Sistemime temiz kurulum yapacağım. Şu anda 1709 kullanıyorum. Yeni gelen 1803 güncellemesini yapmadığım için pek bi bilgim yok. Forumda okuduğum kadarıyla bazı kişiler 1709'a geri döneceğini yazmış. Sizce hangi sürümü kurmalıyım?

Sistemim:

Ryzen 5 1600
Asus Dual GTX 1060 OC 6GB
MSI B350M Mortar Arctic
Corsair Vengeance 1×16GB 2400MHz

1803'e yükselttim geçenlerde. Bilgisayarda 2 gün sonra ses konusunda ciddi problemler yaşamaya başladım. Hemen döndüm geriye. Bazı kullanıcılarda çok temiz ilerlerken benim gibi sıkıntı yaşayan kullanıcılar da var. Kimse sana kesin bir şey diyemez anlayacağın. Ama sen bir daha uğraşmak istemiyorum diyorsan 1709 kur. Stabil olunca geçersin.

1709 şu anda daha stabil çalışıyor fakat 1803 güncellemesinde problem yaşayanlar genelde yükseltme ile geçen kullanıcılar oluyor. Ama yinede şans işi. Temiz kurulum ile geçseniz bile bir sıkıntı çıkabilir. Problemler giderilene kadar 1709'a dönmenizi tavsiye ederim.

1803 sürümünde ALT + TAB geçişlerinde eğer oyun açıksa siyah bir ekranda bekletme yapıyor bende. Bundan rahatsız oluyordum. Farklı küçük problemleri de mevcut. Temiz olarak 1709 kurup güncellemeleri kapattım.

Not: 1803 sürümünü de temiz olarak kurmuştum.

1803 sürümünde ALT + TAB geçişlerinde eğer oyun açıksa siyah bir ekranda bekletme yapıyor bende. Bundan rahatsız oluyordum. Farklı küçük problemleri de mevcut. Temiz olarak 1709 kurup güncellemeleri kapattım.

Not: 1803 sürümünü de temiz olarak kurmuştum.
Dediğim gibi bu iş biraz şansa bağlı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı