Çözüldü Temiz kurulum ile işletim sistemini başka bir diske aktarmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

430518

Hectopat
Yeni bir SSD satın aldım. Eğer USB ile temiz kurulum yaparsam, önceki SSD'ye işletim sistemi kurmak yerine yeni SSD'ye işletim sistemini kurabilir miyim? Kurabiliyorsam bunu nasıl yapacağım?

Çözüm
Tamamdır şöyle yapın, kurulumu boot aracılığı ile başlatın. Kurulumda diskleri görene kadar ilerleyin, MB değerli diskleri silin, ardından C: Diskini biçimlendirin.(EğerC: diskindeki Windows'u silmek istiyorsanız) Ardından E diskini seçip biçimlendir diyeceksiniz, bu işlem E diskindeki her şeyi silecek. Sonra yeni ve direkt uygula en son ilerle seçeneğini kullanacaksınız. Windows yeniden başlatılıyor kısmında USB çekin her şey tamamdır.
Tam olarak anlamadım, fakat elinizde format için USB varsa cihaz farketmez temiz kurulum yapabilirsiniz.

Tam olarak anlamadım, fakat elinizde format için USB varsa cihaz farketmez temiz kurulum yapabilirsiniz.

Hocam daha anlaşılır anlatacağım.

Şimdi benim şuan bir tane SSD'm var. Bu SSD'ye işletim sistemi kurulu. Bugün yeni bir SSD aldım ve bu yeni aldığım SSD'nin içine Windows 11, yani işletim sistemini kurmak istiyorum.

Bunu aktarma yoluyla yapabiliyormuşuz ama çok karışık olduğu için yapmak istemedim. Onun yerine temiz kurulum yaparak işletim sistemini yeni aldığım SSD'ye kurmak istiyorum. Bu mümkün mü? Temiz kurulum yaparken bana işletim sistemini hangi diske kurmak istediğimi soruyor mu?

Şöyle yapabilirsiniz, SSD'yi bilgisayara takıp adını değiştirin. Nereye kurmak istediğinizi evet, soruyor. Karışmaması adına isimlerini değiştirebilirsiniz disklerin.

Şöyle yapabilirsiniz, SSD'yi bilgisayara takıp adını değiştirin. Nereye kurmak istediğinizi evet, soruyor. Karışmaması adına isimlerini değiştirebilirsiniz disklerin.

1718388051448.png

Hocam diskler böyle. Ben temiz kurulum yapıp işletim sisteminin kurulu olduğu diskteki işletim sistemini silip, en sağda gördüğünüz diske kurmak istiyorum.

Tamamdır şöyle yapın, kurulumu boot aracılığı ile başlatın. Kurulumda diskleri görene kadar ilerleyin, MB değerli diskleri silin, ardından C: Diskini biçimlendirin.(EğerC: diskindeki Windows'u silmek istiyorsanız) Ardından E diskini seçip biçimlendir diyeceksiniz, bu işlem E diskindeki her şeyi silecek. Sonra yeni ve direkt uygula en son ilerle seçeneğini kullanacaksınız. Windows yeniden başlatılıyor kısmında USB çekin her şey tamamdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ha zaten sorumun cevabını vermişsiniz. Teşekkür ederim. Bu arada rica etsem Windows 11 temiz kurulumu nasıl yapacağıma dair bir video atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha zaten sorumun cevabını vermişsiniz. Teşekkür ederim. Bu arada rica etsem Windows 11 temiz kurulumu nasıl yapacağıma dair bir video atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam.

Burada anlattığınız şeyler video içinde var, değil mi?

Evet, olmalıdır.

Videoyu atlamamanızı öneriyorum, Windows 11 için gerekli ayarlar olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı