Temiz kurulum sonrası Driverlar nasıl kurulur?

alemdar9

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, internetteki bir siteden hazır Gaming sistem satın aldım.. İşletim sistemi FreeDos geldi.
Ben kendim bu başlık altında Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum belirtildiği gibi bir Format Flash'ı olusturdum.

Formatlamaya hazır şekilde bekliyorum. Yalnız aklıma bir şey takılıyor formatlamayı yaptıktan sonra Driver'ları nasıl kuracağım? Ya da formatlamayı yaparken Ethernet kablosu mu takmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bileşenlerinin Windows 10 uyumlu güncel sürücülerini indirmen gerekiyor. Windows 10 genel bileşenlerin sürücülerini otomatik olarak kuruyor. Windows'u kurduktan sonra internete bağladığında güncel sürücüleri kendi sunucusundan kontrol edip kurulumu yapacaktır. Ekran Kartı, ethernet kartı, ses kartı gibi bileşenlerin güncel sürücülerini senin yüklemen daha iyi olacaktır.

Windows 10 çoğu sürücüyü kendisi yüklüyor zaten. Sizin müdahale etmenize gerek yok. Ama bunun için internete bağlı olmanız şart.
Peki formatlama aşamasında ethernet kablosunu takmam yeterli olurmu? Formatı attıktan sonra Driver Booster gibi bir programla güncelleme yapmalımıyım tekrardan?

Ben uğraşamam diyorsan DRİVERPACK adlı bir program var o kendisi bütün sürücüleri bulup güncelleyip indiriyor.

Ethernet kartının sürücüsünü otomatik yükleyememe ihtimaline karşın indir ve USB belleğe at. O yüklüyse gerisi zaten Windows Update ile geliyor...

Yüklenemeyen sürücü olursa da Donanım Kimliği ile konu aç, yardımcı oluruz.

Anakartım bu: MSI H110M PRO-VD Support For H110M PRO-VD | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global 64

Ethernet Driverı bumudur? Kusura bakmayın yabancıyım bu konulara:(
Screenshot_2.jpg

Hocam bilgisayarı formatladıktan sonra internete bağlayabilirsem eğer hepsini böyle tek tek bile olsa yüklerim :mutlu: Driver Booster programı ile Update yapsam formattan sonra olurmu peki?
Ben tavsiye etmiyorum o programı. Bir kaç defa onun yüklediği sürücüler yüzünden sorun yaşadım çünkü. Anakartın kendi sitesinde güncel sürücüler yayınlanmış zaten. Çözümü başka yerde arama.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı