Temiz kurulum sonrası sistem yavaşladı

Daha fazla  
Bilgisayarım gayet iyi performans ile çalışıyordu. Ancak çok fazla ayarları ile uğraştığım için default ayarlarda Windows 11 kurmaya karar verdim. Kurulumu Windows'un kendi sitesinden indirdiğim dosya ile 2. formatta Rufus ile USB'ye yazdırarak format attım. İlk format sonrası sag tık yaptığımda masaüstünde 7 8 saniyede algiliyordu. (Panik atağım depreşti.) 2. formatta ilk formatta yapmadığı güncellemeleri yaptı aha dedim çözdük. Olmadı Intel cipset vs. bütün denemeler güncellemeler sorun devam ediyor. M.2 SSD yokta 2005'lerin HDD'li pcsine döndü şu an 3. format atıyorum internetten indirirerek kendi yüklesin dedim oldukça uzun sürüyor. Sorunu çözeceğini düşünmediğim için fikir sahibi arkadaslarla bir danışmak istedim. Sorun donanımsal olduğunu düşünmeye başladım artik. Yardimlarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha önce 10 mu kullanıyordun? Bir de Windows 11'de bunlar normal ben en son bilgisayar alışımda Windows 11 kurulu geliyordu aynı sorun bende de vardı sonra zaman geçtikçe oturdu yerine.

1 seneden fazla 11 kullanıyorum. En son 11 yüklüydü. Sadece fark 11 pro yüklü iken 11 home yükledim. Tek fark bu.

Hocam daha önce 10 mu kullanıyordun? Bir de Windows 11'de bunlar normal ben en son bilgisayar alışımda Windows 11 kurulu geliyordu aynı sorun bende de vardı sonra zaman geçtikçe oturdu yerine.
Size göre belli bir süre kullanmalı ve sonrasında düzelmesini mi umut etmeliyim ?

!!! Ek olarak belirtmek isterim ki bios içersinde m2ssd taraması yaptım. Sorun yok diyor.
Düşünüyorum.. Bu bilgisayar neden yavaş(ladı.)

Son düzenleme:
1 seneden fazla 11 kullanıyorum. En son 11 yüklüydü. Sadece fark 11 Pro yüklü iken 11 Home yükledim. Tek fark bu.

Size göre belli bir süre kullanmalı ve sonrasında düzelmesini mi umut etmeliyim?

Ek olarak belirtmek isterim ki BIOS içerisinde M.2 SSD taraması yaptım. Sorun yok diyor.
Düşünüyorum. Bu bilgisayar neden yavaş(ladı.)

Evet hocam belirli bir süre kullandıktan sonra düzeliyor.

W11de genel bir sorun var gibi bende yüklemiştim güncelleme öncesi sorun vardı güncelleme oldu sorunlar çözüldü sonra bir güncelleme daha yaptılar gene bozuldu en sondada kafam attı Windows 10a geri döndüm

Konu Çözüldü: Siz siz olun M.2 SSD niz Varken HDD nizi PC'nize bağlamayın hatta çöpe atın yanlışlıkla HDD'nize W11 kurar SSD olduğunu sanar 5 format atar 5 kere bütün güncellemeleri yaparsınız. B12 önemli bir şey iyi günler.

Konu Çözüldü: Siz siz olun M.2 SSD niz Varken HDD nizi PC'nize bağlamayın hatta çöpe atın yanlışlıkla HDD'nize W11 kurar SSD olduğunu sanar 5 format atar 5 kere bütün güncellemeleri yaparsınız. B12 önemli bir şey iyi günler.
HDD SSD her ikisi takılı ise kurulumda neden dikkat etmedin zaten anlaşılırdı ikiside varsa 2 aygıt gözükürdü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı