Temiz UEFI Windows 8 Kurulum

Yodha

Hectopat
Daha fazla  
Benim Windows işletim sistemim gömülü olarak geldi. Şimdi ben temiz kurulum yapmak istiyorum. Windows 8 bilgisayarımda USB hazırlayıp format atsam olur mu? Gömülü olduğu için elimde kod yok. Bu şekilde atsam otomatik etkinleştirir mi?

Windows 8'i ücretsiz olarak Windows 10'a yükselttikten sonra temiz UEFI Windows 10 kurarsanız otomatik etkinleştirir.

Windows'u 8 den 8.1 yapsam, ondan sonra Windows 10 yapıp USB atıp hazırlasam oluyor yani ben öyle anladım. Peki benim bilgisayarımda virüs var. Bu USB olayını bu bilgisayarda hazırlasam virüs geçer mi? Yani yeni formatta virüs olur mu?

Windows'u 8 den 8.1 yapsam, ondan sonra Windows 10 yapıp USB atıp hazırlasam oluyor yani ben öyle anladım. Peki benim bilgisayarımda virüs var. Bu USB olayını bu bilgisayarda hazırlasam virüs geçer mi? Yani yeni formatta virüs olur mu?
Hayır, Windows 8'den direk olarak 10'a yükseltip USB'den UEFI kurulum yapmanız gerekiyor.

Teşekkür ederim. Ben başka bilgisayarda USB hazırlaması yapabilir miyim? Öyle bir yazı okumuştum. Başka bilgisayarda USB hazırlayıp bu bilgisayara temiz kurulum yapılıyor diye.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı