Temiz Windows 11 ve driver kurulumu

Tamamdır,10 dakikaya inmiş olur.
İndiği zaman yazsam geri kalan işlemleri de halletsek ?
Kurulum esnasında microsoft hesabı açıpta mı kurayım yoksa yerel hesap açarak mı,aralarında ne fark oluyor ?
Hangi versiyon?
Ben hesap ile yaptım.
Tamamdır,10 dakikaya inmiş olur.
İndiği zaman yazsam geri kalan işlemleri de halletsek ?
Kurulum esnasında microsoft hesabı açıpta mı kurayım yoksa yerel hesap açarak mı,aralarında ne fark oluyor ?
Bu arada tabii ki yatdimci olurum.

Kurulum ekranı geldiğinde USB yi çıkartayım mı ? Yoksa masaüstüne gelince mi çıkartayım
USB yi taktım açılırken F7 bastım USB ile başlatma ekranı geldi ancak 2 tane USB gözüküyor hangisini seçeceğim ?
@499337
Hangisi sizin USB adıysa. Genelde ilki.
Kurulum bittikten sonra yeniden başlatma olurken cıkarin.

Hocam işlemleri yaptım şimdi bişeyler sorayım.
-İndirdiğim sürücülerin hepsini elle kurdum,ekran kartını falan da indirdim.
-İntel'in uygulamasından da güncellemeleri yükledi.

Şuan update'ye girdiğimde birsürü güncelleştirme var diyor.Örneğin BT nin son versiyonunu yükledim ama update'de hala güncelleştirmesi gözüküyor.
Görüntü bağdaştırıcısında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı ve Nvidia 3060 GPU gözüküyor,normal de İntel GPU su UHD diye gözükmesi gerekmez mi ?

Hocam işlemleri yaptım şimdi bişeyler sorayım.
-İndirdiğim sürücülerin hepsini elle kurdum,ekran kartını falan da indirdim.
-İntel'in uygulamasından da güncellemeleri yükledi.

Şuan update'ye girdiğimde birsürü güncelleştirme var diyor.Örneğin BT nin son versiyonunu yükledim ama update'de hala güncelleştirmesi gözüküyor.
Görüntü bağdaştırıcısında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı ve Nvidia 3060 GPU gözüküyor,normal de İntel GPU su UHD diye gözükmesi gerekmez mi ?
Hocam fotograf atin.

Peki şuan kasma var mı?

Monster sitesinden indirdiğim sürücüleri kurdum.( GPU ) hariç.
Hepsini elle yükledim,thunderbolt ve wlan hata verdi,onları da intel sürücü asistanından halletim.
Nvidia GPU yu indirmemiştim ama gözüküyordu aygıt yöneticisinde sonra kendi programından sadece güncelledim.İntel gpu sunu hiç indirmedim durum bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_20220312_190644.jpg
    IMG_20220312_190644.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220312_190630.jpg
    IMG_20220312_190630.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Geri
Yukarı