Temizlenmek için açılmış PS4 sorun yaşatır mi?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
PS4 almak icin birisiyle anlastim sayilir. Fakat aklima takilan tek bir nokta var, satan kisi cihaza 3 senedir sahip oldugunu ve temizlemek icin bir kere icini actigini soyledi. Bu durum bir problem cikartir mi? Garanti suresi zaten bitmis durumda, etiklerin sokulmesinin bu anlamda bir onemi yok ama dikkat etmem gereken bir şey var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılmasından ziyade temizlik dışında herhangi bir işlem yapılmış mı onu bilmek gerekiyor.
Bu konuda da tamamen satıcının insafına kalmış durumdasınız.
Eğer dürüst satıcıysa sadece temizleyip kapatmıştır. İçiniz rahat edecekse bir tamirciye inceletebilirsiniz.

Test etme şansın varsa önce test et yüksek grafikli oyunlar oyna. İnternet bağlantısı ile ilgili herhangi bir problem olup olmadığını sor çünkü adaptöre en azından anten kablosuna zarar vermiş olabilirler. Wi-Fi ve Ethernet sağlıklı şekilde çalışıyor mu bunlar önemli.
Onun dışında cihaz ile çevrimiçi şekilde yazılım güncellemesini kontrol et son sürüm ile uyuşuyor mu kırık olup olmadığını görürsün böylece.

Ne kadar fiyata anlaştınız?

Açılmasından ziyade temizlik dışında herhangi bir işlem yapılmış mı onu bilmek gerekiyor.
Bu konuda da tamamen satıcının insafına kalmış durumdasınız.
Eğer dürüst satıcıysa sadece temizleyip kapatmıştır. İçiniz rahat edecekse bir tamirciye inceletebilirsiniz.
Saticinin puanlari iyi gozukuyor hocam, gevenilir bir saticiya benziyor fakat konudan anlamadigim icin tecrubeli arkadaslardan bilgi edinmek adina sordum. Tesekkur ederim.
Test etme şansın varsa önce test et yüksek grafikli oyunlar oyna. İnternet bağlantısı ile ilgili herhangi bir problem olup olmadığını sor çünkü adaptöre en azından anten kablosuna zarar vermiş olabilirler. Wi-Fi ve Ethernet sağlıklı şekilde çalışıyor mu bunlar önemli.
Onun dışında cihaz ile çevrimiçi şekilde yazılım güncellemesini kontrol et son sürüm ile uyuşuyor mu kırık olup olmadığını görürsün böylece.

Ne kadar fiyata anlaştınız?
Yaninda bir tane iyi calisan kol bir tane de tam calismayan kol, butun kablolari tam. Spiderman, miles morales, minecraft'in bilmem ne versiyonu(bu pek iyi durumda degilmis ama bir daha kullanmayacagi icin onu da veriyor). PS4 2216A model kodlu 500GB, toplamda 6000TL, fakat 5500TL de kabul etme durumu var.

Tam çalışmayan kolun problemi neyse belki çözebiliriz onu parça değişimi ile çok uyguna düzelir. 2216A iyidir fakat 500GB yeter mi orası size bağlı gerçi.
Dediğim gibi herhangi bir Ali Cengiz oyunu yoksa güzel görünüyor fırsatınız.

Tam çalışmayan kolun problemi neyse belki çözebiliriz onu parça değişimi ile çok uyguna düzelir.
Evet hocam ben de o yuzden hic ona gerek yok fiyattan duselim falan demedim. Cunku ifade ettigine gore yaris ve futbol oyunlarinda kendi kendine sola dogru gitme gibi bir sey varmis. Onu da biraz arastirdim drift problemi diye geciyor ve tamir edilebilir bir seymis.

500GB konusunda da kesinlikle haklisiniz buyuk bir alan degil ama tek seferde 2-3 oyundan fazla yuklemedigim surece idare edecektir diye umuyorum. Yada 1 buyuk oyun 3-5 kucuk oyun seklinde.

Hocam zaten oyun meraklısı değilseniz pek de problem çıkmaz sıkılır diğerine geçersiniz kaldı ki hikayeli oyunların çoğunu bir kere bitirince geri dönüp oynamıyorsunuz genelde. Futbol, yarış ve dövüş oyunu kalır o da eş dostla beraber oynamalık. Kolun yedek parçalarını ben royalkonsol'dan almıştım memnun kaldım eğer lazım olursa bir bakın isterseniz.

Hocam zaten oyun meraklısı değilseniz pek de problem çıkmaz sıkılır diğerine geçersiniz kaldı ki hikayeli oyunların çoğunu bir kere bitirince geri dönüp oynamıyorsunuz genelde. Futbol, yarış ve dövüş oyunu kalır o da eş dostla beraber oynamalık. Kolun yedek parçalarını ben royalkonsol'dan almıştım memnun kaldım eğer lazım olursa bir bakın isterseniz.
Ben de nereden alinabilir diye dusunup acaba tanidigim bilgisayarcilara mi sorsam diyordum hocam, cok tesekkur ederim.

Rica ederim hocam ne demek. Tamirini yapacağınız zaman takıldığınız yer olursa etiketleyebilirsiniz beraber kafa yorarız en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı