Çözüldü Temizlik sonrası sistem çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kiwanc

Femtopat
Merhaba bazı oyunları bir 15 20 dk oynadıktan sonra bilgisayarim donuyordu, manuel restart atmam gerekiyordu. Sonra formatladim falan kasanın icini temizledim. Şimdi bilgisayar çalışıyor; GPU, CPU fanlar falan ama ne görüntü geliyor ne de mouse veya klavyeye isiklari geliyor. Sorun nedir acaba? Simdiden tesekkurler.

Merhaba bazı oyunları bir 15 20 dk oynadıktan sonra bilgisayarim donuyordu, manuel restart atmam gerekiyordu. Sonra formatladim falan kasanın icini temizledim. Şimdi bilgisayar çalışıyor; GPU, CPU fanlar falan ama ne görüntü geliyor ne de mouse veya klavyeye isiklari geliyor. Sorun nedir acaba? Simdiden tesekkurler.
Dostum temizlerken bileşenlere zarar vermiş olabilirsin. Kasa içi ayrıntılı bir fotoğraf at. Ramleri iyice taktığından emin ol. Aynı zamanda ekran kartını falanda.

Ramlerin slotlarını değiştir.

Anakartdan görüntü almayı denermisin?
Öyle olmuyor. Anakarttan görüntü alması için ekran kartını çıkarması gerekir. Belki arkadaş görüntüyü anakarttan almaya çalışmıştır.
Öyle olmuyor. Anakarttan görüntü alması için ekran kartını çıkarması gerekir. Belki arkadaş görüntüyü anakarttan almaya çalışmıştır.
Kıvanç konuşma banı yemiş sanırım. Kardeşim görüntüyü ekran kartından vermen lazım. Bir kontrol et belki dalgınlığına gelmiştir. Anakarta takmışsındır belki.

Anakarttan görüntü almak için neden ekran kartını sökesinki?

Sökmek zorundasın. Anakart ekran kartından görüntü vermek varken neden kendisi görüntü versin ki? İşlem yükünü ne kadar hafifletirse o kadar iyi. Ekran kartı tanımlatırsan eğer anakarta, anakart oradan görüntü verir. Böylelikle yükünü hafifletir. Anakarttan görüntü almak için, ekran kartını slotundan sökmek zorundasın.

Sökmek zorundasın. Anakart ekran kartından görüntü vermek varken neden kendisi görüntü versin ki? İşlem yükünü ne kadar hafifletirse o kadar iyi. Ekran kartı tanımlatırsan eğer anakarta, anakart oradan görüntü verir. Böylelikle yükünü hafifletir. Anakarttan görüntü almak için, ekran kartını slotundan sökmek zorundasın.
Yanlışınız var hocam. Ben çift monitör kullanıyordum bi ara ana ekran ekran kartına diğer ekran ana karta bağlıydı sorunsuz çalışıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı