Çözüldü Temp dosyaları silinmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11Pro

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
%Temp% dosyalarına baktım ve 9GB temp dosyası varmış.
Technopat Sosyal'de temp dosyalarını sildiği için sisteminin yavaşladığını ya da hiç açılmadığını söyleyenler var, temp dosyalarını silersem sorun olur mu?

Buna ek olarak site dosyaları ve çerezleri gelir eğer, silersen beni hatırla gibi seçenekler seni hatırlamaz tekrar şifre girmek zorunda kalabilirsin.
Böyle bir şey varsa saçmalık. O kadar boş beleş dosyanın arasına niye kaydediyor ki? Tarayıcı açıkken silmeye çalışabilir. O zaman izin vermez diye tahmin ediyorum silmesine. O dosyalar da kalır.

Böyle bir şey varsa saçmalık. O kadar boş beleş dosyanın arasına niye kaydediyor ki? Tarayıcı açıkken silmeye çalışabilir. O zaman izin vermez diye tahmin ediyorum silmesine. O dosyalar da kalır.

Var, hocam temp dosylarını silince bir web oyunu ilerlemem gitti ve bir tane siteye tekrar şifre girdim .

Ama, Google yeni sürümleri ile yavaştan bu sorunu çözüyör.

Ben 2-3 haftada bir temizlerim ve açıkçası şu ana dek hiç bu tür şeylerin silinmesine denk gelmedim.

Silseniz daha iyi olur nasıl olsa yeniden aynı dosyalar gelecek onlar çerez diye geçiyor hatta bende bugün silmiştim.

Açıkçası ben silince ben de böyle bir şey yapmamıştı diye anımsıyorum. Bilgi doğru olmayabilir. Bence de gitmiyordur.

Tarayıcı dosyaları zaten genelde senkronize ediliyor. Bence sorun oluşturmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…