Temp klasörü otomatik nasıl silinir?

• Konuyu başlatan xEgel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 290

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Ara ara temp klasörlerini sildiğimde 40 GB'lik bir yer kapladıklarını görüyorum. Bu temp klasörü silme işlemini her bilgisayarı açtığımda ya da birkaç saate bir otomatik olarak yapan bir uygulama var mı?

Ara ara temp klasörlerini sildiğimde 40 GB'lik bir yer kapladıklarını görüyorum. Bu temp klasörü silme işlemini her bilgisayarı açtığımda ya da birkaç saate bir otomatik olarak yapan bir uygulama var mı?
Ara ara kontrol edip 40GB siliyorsanız çok fazla, yani o kadar çok tutmamalı. Yine de otomatik olsun istiyorsanız bu video işinizi görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ara ara kontrol edip 40GB siliyorsanız çok fazla
Adobe uygulamalarını kullanıyorum çok fazla her 2 güne bir baktığımda 40 GB oluyor hep. SSD'nin boyutuda 500 GB olduğu için 40 GB çok değerli oluyor. Video için teşekkürler şimdi bakıyorum videoya.

Videodakileri yaptım teşekkürler.

Birde ChatGPT'den Temp klasörlerini temizlemek için bat dosyası istedim buda iş görür mü?

1740925658556.png

Adobe uygulamalarını kullanıyorum çok fazla her 2 güne bir baktığımda 40 GB oluyor hep. SSD'nin boyutuda 500 GB olduğu için 40 GB çok değerli oluyor. Video için teşekkürler şimdi bakıyorum videoya.

Videodakileri yaptım teşekkürler.

Birde ChatGPT'den Temp klasörlerini temizlemek için bat dosyası istedim buda iş görür mü?

Eki Görüntüle 2436319
Evet görür, hatta o bat dosyasını windows görev zamanlayıcısıyla birlikte kullanıp belli zamanlarda çalışmasını sağlayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı