Temp klasöründeki dosyalar silinmeli mi?

Arkadaşlar sistemimde şu dosyaları silsem PC zarar görür mü ve oyunlarda performans, FPS düsmesi olur mu?
-Temp
-%Temp%
-Prefetch (bu nedir söylerseniz memnun olurum)
Bir de son olarak PC de Regedit'e girmek PC'ye zarar verir mi?

Temp'teki dosyalar geçici dosyalar performansa bir etkisi olmaz silebilirsin.
Prefetch dosyası gerektiğinde otomatik siliniyor programların stabilizasyonu için gerekli dosyalar barındırıyor müdahale etmeyin bu dosyalara.
Regedit eğer sistem uzmanı değilseniz hiç bulaşmayın PC'ye zarar vermez yazılımsal bir şey fakat uygulamaların ayarlarını bozabilirsiniz format gerekebilir.

Ne tür bir katkısı var acaba?
Bilgin olmadığı bir konuda neden yorum yapıyorsun?

Katkısı bilgisayarında olan her işlemin artık dosyalarını o klasöre taşıması araştırıp bakabilirsin.
Doğru, prefetch içeriğini silmenin sistemi yavaşlatmak gibi büyük katkısı var(!)

Madem yavaşlatmakta katkısı var neden benim PC yavaşlamıyor da hızlanıyor?

Katkısı bilgisayarında olan her işlemin artık dosyalarını o klasöre taşıması araştırıp bakabilirsin.

Madem yavaşlatmakta katkısı var neden benim PC yavaşlamıyor da hızlanıyor?
Yav müteahhit senin "prefetch" dediğin klasör bilgisayarda çalıştırdığın programların kaydını "save gibi düşün" tutar. Senin bu klasör içeriğini silmen programların geç açılmasını sağlar.

Yav müteahhit senin "prefetch" dediğin klasör bilgisayarda çalıştırdığın programların kaydını "Save gibi düşün" tutar. Senin bu klasör içeriğini silmen programların geç açılmasını sağlar.

Bilmiyorum ben şu ana kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım.
Araştırıyım demek hmm. 😁😂
Sistem ve network uzmanı olarak bütün detaylara hakimim böyle saçma sapan yorumlar yapma.

Uzmanıysan konuyu kapat o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı