Temp Limit ve Power Limit nedir, ayarlar nasıl olmalıdır?

GTX 1660 ekran kartım var ve %98 üstü ekran kartı kullanımında kart sürekli 80-83 derecelerde. Bu ayarların herhangi birisi ile oynarsam sıcaklığı 79'u geçmeyecek şekilde kullanabilir miyim? Şu anda Temp Limit 83'te. Ekstra olarak Power Limit'in ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Aydınlatırsanız sevinirim.

Undervolt yapabilirsin ben 10 derece kadar düşürdüm o şekilde.

temp limiti en düşüğe alıp oyna. FPS kaybı olursa ona göre arttırsın. temp limiti azaltınca otomatik olarak power limit de azalıyor. program: msi afterburner

Temp limit ayarladığınız sıcaklığı geçtiğinde ekran kartı frekans değerlerini kısıp o derecede tutmaya yarayacaktır. Power limit ise çekeceği gücü belirtir.

Hocam Temp limit veya Power limit ile oynamayın lütfen, voltaj değerini -75'e alın diğer 2 hız değerini de 100'er MHz azaltın 10 derece kadar otomatik düşer FPS kaybıda Max 3-4

Hocam Temp limit veya Power limit ile oynamayın lütfen, voltaj değerini -75'e alın diğer 2 hız değerini de 100'er MHz azaltın 10 derece kadar otomatik düşer FPS kaybıda Max 3-4
Hocam herhangi bir rehber var mıdır? Voltaj değeri ile oynamanın vs. Ayriyeten bilgisayarın ömründen kıstığı oluyor mu?
Temp limit sıcaklık limiti oluyor. Onu 79'a alırsan 79'u geçmez.
Performans kaybı ne derece de olur hocam. Bilginiz var mı?

Hocam herhangi bir rehber var mıdır? Voltaj değeri ile oynamanın vs. ayriyeten bilgisayarın ömründen kıstığı oluyor mu?

Performans kaybı ne derece de olur hocam. Bilginiz var mı?

Olmuyor ben size yardımcı oluyum, performans kaybıda dediğim gibi ben Max 4 FPS düşüş yaşadım, sıcaklık 83-84'den 70-73'lere indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…