Temperli camı patlayan kasaya ne yapılmalı?

EsesliMami

Femtopat
Daha fazla  
Gece kasamın temperli camı patladı, camı temizledim ama kasanın cam parçasını bulamadım, firmalara sordum, onlar ise sadece kasanın oldugunu yedek parça temin edemediklerini söyledim, kasaya nasıl cam taktırabilirim, kasanın camı tutan kilit kısmı da komple kırıldı, şu an kasa açık, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu camlar pek bulunmuyor sanırım. Seçenekler:
  • Yeni bir kasaya geçebilirsiniz.
  • Aynı kasayı 2. elden uyguna alıp camını kullanabilirsiniz.
  • Kasanın yan kapak kısmı streçleyip idare etmeye çalışabilirsiniz.
  • Tozlanma sorununu göze alıp yan cam olmadan kullanabilirsiniz.

Bu arada cam nasıl patladı? Konu ile ilgisi yok meraktan soruyorum.

Ben kasayı 1 yıl boyunca ön ve yan kapakları olmadan kullandım. Eğer düzenli olarak (örneğin iki haftada bir) toz alırsanız, kasa çok fazla tozlanmaz.

Gece kasamın temperli camı patladı, camı temizledim ama kasanın cam parçasını bulamadım, firmalara sordum, onlar ise sadece kasanın oldugunu yedek parça temin edemediklerini söyledim, kasaya nasıl cam taktırabilirim, kasanın camı tutan kilit kısmı da komple kırıldı, şu an kasa açık, ne yapmalıyım?

Kasayı yanına al ve camcıya git güzelce iç kısmına oturacak alanın ölçülerini alsın. Vida kısmı varsa vida deliklerini ayarlasın ve güzelce eski kasana kavuş. En hızlı çözüm bu.

Uğraşamam diyorsan yeni bir kasa alman daha iyi.

Eski camıyla aynı boyutta pleksi kestirebilirsin, en mantıklı yol o gibi görünüyor.

Camcılar veya banyo için mobilya YAPAN marangoz benzeri iş yerlerinde temperli cam bulunuyor. Eğer tanıyorsanız veya 1-2 kere gittiyseniz seve seve yardım ederler diye düşünüyorum. Eğer dediklerimi yapamıyorsanız yeni bir kasa almanız en mantıklısıdır.

Kendi kendine mi patladı düşürdün mü?

Kendi kendine cam patladı gece 3 gibi.

Bu camlar pek bulunmuyor sanırım. Seçenekler:
  • Yeni bir kasaya geçebilirsiniz.
  • Aynı kasayı 2. elden uyguna alıp camını kullanabilirsiniz.
  • Kasanın yan kapak kısmı streçleyip idare etmeye çalışabilirsiniz.
  • Tozlanma sorununu göze alıp yan cam olmadan kullanabilirsiniz.

Bu arada cam nasıl patladı? Konu ile ilgisi yok meraktan soruyorum.

Herhangi bir bilgim gece cam kendi kendine patladı bilgisayarda kapalıydı.

Ben kasayı 1 yıl boyunca ön ve yan kapakları olmadan kullandım. Eğer düzenli olarak (örneğin iki haftada bir) toz alırsanız, kasa çok fazla tozlanmaz.

Yedek parça bulamadım galiba öyle yapacaığım.

Eski camıyla aynı boyutta pleksi kestirebilirsin, en mantıklı yol o gibi görünüyor.

Camcılara soracağım kasaya göre bir cam kestirmek için.

Kasayı yanına al ve camcıya git güzelce iç kısmına oturacak alanın ölçülerini alsın. Vida kısmı varsa vida deliklerini ayarlasın ve güzelce eski kasana kavuş. En hızlı çözüm bu.

Uğraşamam diyorsan yeni bir kasa alman daha iyi.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı