Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ön siparişlerde problem olmuyor çok stok bitmediği sürece.

Desteğe ürün elime ulaşınca yazsam paramı iade ederler mi? Acaba benimki şu an havaalanı deposuna taşını yo gözüküyor şimdi yazsam belki ürünü iptal etmelerinden korkuyorum.

Bziimkiler yola çıksın da öyle yaz bari. Türkiye banlanmadan alalım.

Desteğe ürün elime ulaşınca yazsam paramı iade ederler mi? Acaba benimki şu an havaalanı deposuna taşını yo gözüküyor şimdi yazsam belki ürünü iptal etmelerinden korkuyorum.
Ederler. Niye etmesinler.

Pro ve apex geldiği zaman mcu sunu kendimiz nasıl anlayabiliriz?

Bu arada şimdi aldığımız faredeki mcular kötü mü paramız çöp mü oldu?

Bu arada şimdi aldığımız faredeki mcular kötü mü paramız çöp mü oldu?
Dostum en kötü kablosuz mouse G305 o bile 1200 TL olmuşken bu neden çöp olsun? Dua et sadece bozuk gelmesin yoksa her türlü gideri var.

Takılmalar olabiliyormuş. En fazla khz düşürür kullanırsın diyorlar. O zaman farenin performansı azalır mı bilmiyorum. Bilen biri aydınlatırsa seviniriz.
8K Hzyi çoğu oyun desteklemiyor zaten işlemcin iyiyse CS2 de Valorantta vs 4K Hz de kullanırsın onda da takılma olacağını sanmam şikayet edenlerin çoğu 8K kullanımda sorun yaşamış.

7500F var hikayeli ve FPS oyunlarında kaç Hz de kullanmam gerek monitörüm 170Hz?

7500F var hikayeli ve FPS oyunlarında kaç Hz de kullanmam gerek monitörüm 170Hz?
8K da kullanırsın da işlemciyi yüzde kaç kullanacak o önemli. G Pro X Superlight 2 de 8K da %15 kullanıyor. Ajazz yüzde kaç kullanır bilmiyorum. Monitörün yeterli seviyede.

8K da kullanırsın da işlemciyi yüzde kaç kullanacak o önemli. G Pro X Superlight 2 de 8K da %15 kullanıyor. Ajazz yüzde kaç kullanır bilmiyorum. Monitörün yeterli seviyede.
i3 12100F var hikayeli oyunlarda 8K'da sorun çıkartır mı sizce? Hz düşürmeyi uygulamasından mı yapıyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…