Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ürün gümrükten geçince sana gelecek, paran da sende kalacak.

Umarim öyle olur, oyle gozukunce kafayi tiklattim biraz dediginiz gibiyse endiselendirdigim icin ozur dilerim. Fareyi borc ile aldigimdan gerildim biraz.

Sorun değil. Gümrükten geri uçağa bindirip Çin'e yollayacak halleri yok ya adamların.
2024 Eylül ayında 939 TL'den Kablosuz Razer Blackshark V2 Pro paylaşılmıştı bende sipariş ettim ürün elime gelesiye kadar öldüm öldüm dirildim o kadar hatalı fiyattı ki kargoyu gelip evden geri alınma ihtimalini bile düşündüm. Arkadaşın heyecanını anlıyorum o yüzden.

Kafayı yiyeceğim durduk yerine ürünüm gümrükte iken iade edildi para iadesi yaptılar. Sordum sorunum hakkında bilgilendirmiştim ürünü iade etmeden ürün sizde kalacak şekilde iade yapacağım dediler iade ettiler.
Napıcağım yardım edin.
Hocam sizin sorununuz neydi neden bir anda iptal ettiler ama ürünü göndermeyi kabul ettiler?

Kusura bakmayin ürün yerinde oyle gozukunce biraz gerildim. Calismaktaydim kafa kalmadi. Ondan dolayi boyle bir tepki verdim.
Kafan rahat olsun, mouse eline ulaşacak. Bu arada herhangi bir kargo gümrüğe takılırsa PTT kargo takipten görebiliyor muyuz?

Kafan rahat olsun, mouse eline ulaşacak. Bu arada herhangi bir kargo gümrüğe takılırsa PTT Kargo takipten görebiliyor muyuz?

Gümrükte takilma durumunda nasıl bir tepki oluyor bilmiyorum ama PTT de her adimi gösteriyordu.

Hocam oyle değildi ben urunu 29 Ekim'de sipariş etmistim zaten farkli bir durum. Sizin durumla alakasi yok yani.
Biliyorum hocam ben sadece merak ettim sizin durumunuz ne, neden böyle iptal oldu vs. onu merak etmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı