İkisini de atayım ben.
Şunu yazdım;
Eki Görüntüle 2343943
Şunu yazdılar;
Değerli müşterimiz,
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizinle iletişim halinde olmak bizim için büyük bir mutluluk.
Ben Temu müşteri hizmetleri ekibinden kıdemli müşteri çözümleri uzmanı dewa.
Karşılaştığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, sipariş po-2****************. Değerli müşterimiz olarak sizin yaşamanızı istediğimiz türden bir deneyim değil bu. Temu'da, olağanüstü müşteri hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz ve beklentilerinizi karşılayamadığımız için üzgünüz.
Bu sorunla ilgili olarak, size ürün için tek seferlik nezaket iadesi yaptığımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Lütfen aşağıdaki ayrıntıları kontrol edin.
İade kimliği: ****************************** gerçek iade: 533,49 TL (0 adet) iade 1: Kredi 483,22 TL (kredi bakiyesi) iade 2: Nakit 50,27 TL (Google Pay) iade süresi: Nov 3, 2024 6:12 pm +03 iade yöntemi: Orijinal ödeme yöntemi.
İade başarıyla işlendikten sonra, iadenin orijinal ödeme yönteminizde (Google Pay) görünmesinin 0-5 iş günü sürebileceğini lütfen unutmayın. İadeniz Temu kredisi olarak verilirse, 3 dakika içinde Temu kredi bakiyenizde kullanılabilir olacaktır.
Bakiyenizi görüntülemek için şunları yapabilirsiniz: Temu uygulamasında veya Temu.com'da oturum açın ve Temu uygulaması için "siz'e ve Temu.com için kullanıcı adınıza gidin.
Bakiye ayrıntılarınızı görüntülemek için "kredi bakiyesi'ne tıklayın.
Ayrıca paketinizle ilgili olarak, paketinizi aldıktan sonra ürünü iade etmeniz gerekmediğini bildirmek isteriz.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa lütfen canlı sohbet yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin veya en kısa sürede bizi arayın.
Başka sorularınız veya endişeleriniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İşinize değer veriyoruz ve size mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz!
Saygılarımızla,
Dewa.
Temu müşteri hizmetleri ekibi.
Ederler. Niye etmesinler.Desteğe ürün elime ulaşınca yazsam paramı iade ederler mi? Acaba benimki şu an havaalanı deposuna taşını yo gözüküyor şimdi yazsam belki ürünü iptal etmelerinden korkuyorum.
İçini açmadan zor.Bziimkiler yola çıksın da öyle yaz bari. Türkiye banlanmadan alalım.
Ederler. Niye etmesinler.
Pro ve apex geldiği zaman mcu sunu kendimiz nasıl anlayabiliriz?
Takılmalar olabiliyormuş. En fazla khz düşürür kullanırsın diyorlar. O zaman farenin performansı azalır mı bilmiyorum. Bilen biri aydınlatırsa seviniriz.Bu arada şimdi aldığımız faredeki mcular kötü mü paramız çöp mü oldu?
Dostum en kötü kablosuz mouse G305 o bile 1200 TL olmuşken bu neden çöp olsun? Dua et sadece bozuk gelmesin yoksa her türlü gideri var.Bu arada şimdi aldığımız faredeki mcular kötü mü paramız çöp mü oldu?
8K Hzyi çoğu oyun desteklemiyor zaten işlemcin iyiyse CS2 de Valorantta vs 4K Hz de kullanırsın onda da takılma olacağını sanmam şikayet edenlerin çoğu 8K kullanımda sorun yaşamış.Takılmalar olabiliyormuş. En fazla khz düşürür kullanırsın diyorlar. O zaman farenin performansı azalır mı bilmiyorum. Bilen biri aydınlatırsa seviniriz.
Dostum en kötü kablosuz mouse G305 o bile 1200 TL olmuşken bu neden çöp olsun? Dua et sadece bozuk gelmesin yoksa her türlü gideri var.
8K Hz'yi çoğu oyun desteklemiyor zaten işlemcin iyiyse CS2 de Valorant'ta vs 4K Hz de kullanırsın onda da takılma olacağını sanmam şikayet edenlerin çoğu 8K kullanımda sorun yaşamış.
8K da kullanırsın da işlemciyi yüzde kaç kullanacak o önemli. G Pro X Superlight 2 de 8K da %15 kullanıyor. Ajazz yüzde kaç kullanır bilmiyorum. Monitörün yeterli seviyede.7500F var hikayeli ve FPS oyunlarında kaç Hz de kullanmam gerek monitörüm 170Hz?
i3 12100F var hikayeli oyunlarda 8K'da sorun çıkartır mı sizce? Hz düşürmeyi uygulamasından mı yapıyoruz?8K da kullanırsın da işlemciyi yüzde kaç kullanacak o önemli. G Pro X Superlight 2 de 8K da %15 kullanıyor. Ajazz yüzde kaç kullanır bilmiyorum. Monitörün yeterli seviyede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.