Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım hocam teşekkürler bir de bilgin varsa Corsair Sabre Pro mu kullanayım sence bu modeli mi? Sabre Pro almıştım kullanmadım bunu görünce aldım da emin olamadım.
Apex hakkında çok yazılan çizilen var hocam net bir şey diyemem ama kağıt üzerinde bu daha iyi.

Apex turuncusu 850 liraya alınır mı hocam? Bir arkadaş mavisini istediği için satacak.
En ucuz mouse Türkiye'de 1600 TL şu an hocam bence alınır eğer memnun kalmazsanız arkadaşınız da kabul ederse iade edersiniz bir ihtimal.

Mavi veya turuncu alan ve satmayı düşünen varsa bana ulaşsın.

Beyaz alan ve satmayı düşünen varsa da bana ulaşabilir.

Ürünü 2 Kasım'da alıpta kargoya verilen var mı? Benim 2 gün oldu alalı hala vermediler kargoya daha ilk aşamada.

Ürünler toplu gönderildiği için belki başka bir ürünle ilgili bir problem olmuş olabilir.
İçinize kurt düşürmek gibi olmasın fakat arkadaşım 2 kasımda sipariş vermişti az önce baktırttım iptal edilmiş benimkiler uçakta geliyor.

İçinize kurt düşürmek gibi olmasın fakat arkadaşım 2 Kasım'da sipariş vermişti az önce baktırttım iptal edilmiş benimkiler uçakta geliyor.

Hocam biraz ayrıntı olacak ama saat kaçta vermiş arkadaşınız? Bu arada benimkine güncelleme yapılmış.
Bunu yazarken tekrar güncelleme yapılmış. Kargo da benimki artık.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…