Apex turuncusu 850 liraya alınır mı hocam? Bir arkadaş mavisini istediği için satacak.
Apex hakkında çok yazılan çizilen var hocam net bir şey diyemem ama kağıt üzerinde bu daha iyi.Anladım hocam teşekkürler bir de bilgin varsa Corsair Sabre Pro mu kullanayım sence bu modeli mi? Sabre Pro almıştım kullanmadım bunu görünce aldım da emin olamadım.
En ucuz mouse Türkiye'de 1600 TL şu an hocam bence alınır eğer memnun kalmazsanız arkadaşınız da kabul ederse iade edersiniz bir ihtimal.Apex turuncusu 850 liraya alınır mı hocam? Bir arkadaş mavisini istediği için satacak.
Aynısı hocam şu şekilde mi:Ürünü 2 Kasım'da alıpta kargoya verilen var mı? Benim 2 gün oldu alalı hala vermediler kargoya daha ilk aşamada.
Bende paketlemeye bile geçmemiş.Aynısı hocam şu şekilde mi:
Eki Görüntüle 2344673
Ama benimki ilk güncellemesini almış. Sabah baktığımda ilk aşamadaydı.
Ürünler toplu gönderildiği için belki başka bir ürünle ilgili bir problem olmuş olabilir.
İçinize kurt düşürmek gibi olmasın fakat arkadaşım 2 kasımda sipariş vermişti az önce baktırttım iptal edilmiş benimkiler uçakta geliyor.Ürünler toplu gönderildiği için belki başka bir ürünle ilgili bir problem olmuş olabilir.
İçinize kurt düşürmek gibi olmasın fakat arkadaşım 2 Kasım'da sipariş vermişti az önce baktırttım iptal edilmiş benimkiler uçakta geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.