Ben girdigimde mavisi yoktu stokta hocam pembe yi de almam dedim kendi kendime sayfayi yeniledim tesadufi olarak mavi stokta girmişti 1 adet hemen aldim tabi
Ben girdigimde mavisi yoktu stokta hocam pembe yi de almam dedim kendi kendime sayfayi yeniledim tesadufi olarak mavi stokta girmişti 1 adet hemen aldim tabii.
Stoğa turuncu geldi çabuk alın. Elim ayağım titriyor. Sepet tamamlansın diye iki tane ekledim. İki taneye ihtiyacım yok eğer stok biter de alacak olursa Ankara içi elden 1100'e satarım gelmesini bekleyip yoksa ikinciyi iade etmeye uğraşacağım.
Stoğa turuncu geldi çabuk alın. Elim ayağım titriyor. Sepet tamamlansın diye iki tane ekledim. İki taneye ihtiyacım yok eğer stok biter de alacak olursa Ankara içi elden 1100'e satarım gelmesini bekleyip yoksa ikinciyi iade etmeye uğraşacağım.