Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ön siparişte gözüküyor ne zamana gelir bilmiyorum ama fiyatı aşırı iyi. Ben bu konuyu açasıya stokların çoğunu erittiler ama belki stoğa girer diye açayım dedim. 500 TL'ye (vergisiz) 3950 mouse almak çok aşırı iyi bir şey umarım sorunlu değildir. Ben mavi renginden çektim hemen sipariş ettiğim Aj159 Pro'yu ne yapacağım diye düşünüyorum.
Eğer 3395 farem olsun aşırı ucuz olsun diyorsanız Aj159 normal ve p versiyonu da çok iyi indirimde.
Eki Görüntüle 2336162
Stoklar tekrar yenilenir mi?
Birde bu Apex ne oluyor? Ajazz 159Pro'nun üst versiyonu mu?

Ön siparişte gözüküyor ne zamana gelir bilmiyorum ama fiyatı aşırı iyi. Ben bu konuyu açasıya stokların çoğunu erittiler ama belki stoğa girer diye açayım dedim. 500 TL'ye (vergisiz) 3950 mouse almak çok aşırı iyi bir şey umarım sorunlu değildir. Ben mavi renginden çektim hemen sipariş ettiğim Aj159 Pro'yu ne yapacağım diye düşünüyorum.
Eğer 3395 farem olsun aşırı ucuz olsun diyorsanız Aj159 normal ve p versiyonu da çok iyi indirimde.
Eki Görüntüle 2336162
Belirtiyim sitesinde Nordic MCU diye belirtmişler ama Temu'daki satın aldığımız yerde Royuan diye belirtmiş hangisi doğru bilmiyorum ama en kötü 8K kullanılmaz 800 TL'ye 3950 sensör her türlü bu fiyata değer.
Stoklar tekrar yenilenir mi?
Birde bu Apex ne oluyor? Ajazz 159Pro'nun üst versiyonu mu?
Aj159 Pro indirimsiz 1400 TL'ye satıldı onda Nordic mcu varsa o daha iyi bundan ama ikisi de Nordic veya Royuan ise Apex bir üst modeli oluyor daha iyi yani.

3 099 1 Pro aldım Apex bekleniyor 🫡

Platform teşviği diye bir şey varmış ;(
Ben de 1 Pro 1 Apex aldım Pro'yu satmak için almadım ama Apex'i gördüğüm gibi Apex çektim o yüzen satacağım. 0 99'u satmak için almamışsanız 1 tanesini aldığınız fiyattan alabilirim malum abime veririm faresiz kalmasın adam :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı