Çözüldü Temu ön sipariş nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SmudgeCat

Decapat
Temu'dan ucuz fiyata lokma, tork anahtarı seti aldım. Yanında başka bir şeyler de aldım. Lokma setinde "ön sipariş verin teslimat 5-19 iş günü" yazıyor. Bunun anlamı nedir?

Çözüm
Aldığınız ürünün ya üretimde olduğunu yada sipariş üzerine üretildiğini belirtir. Yani siz satın alınca üretim bandından çıktığı gibi sizin için paketlenip kargolanır.

Bizim ülkemizin aksine adamlar sürekli üretim yaptığı için Çin'deki ön sipariş teriminin anlamı budur.
Aldığınız ürünün ya üretimde olduğunu yada sipariş üzerine üretildiğini belirtir. Yani siz satın alınca üretim bandından çıktığı gibi sizin için paketlenip kargolanır.

Bizim ülkemizin aksine adamlar sürekli üretim yaptığı için Çin'deki ön sipariş teriminin anlamı budur.

Çözüm
Aldığınız ürünün ya üretimde olduğunu ya da sipariş üzerine üretildiğini belirtir. Yani siz satın alınca üretim bandından çıktığı gibi sizin için paketlenip kargolanır.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı