Temu siparişi gümrüğe takılır mı?

Jesus Wicked

Hectopat
Daha fazla  
Temu'dan birkaç gün önce tek siparişte 5 tane küçük ürün satın aldım. Hepsi aynı poşette geldi. Daha sonra bir sipariş daha verdim.
Sanırsam gümrük kuralları gereğince bir kişi 1 ayda en fazla 5 paket siparişi verebiliyormuş.

5 kere ayrı ayrı sipariş mi yoksa bir paketin içinde 5 sipariş mi limiti dolduruyor?

Bir ayda 5+ farklı sipariş verirseniz gümrüğe takılıyor. Bir paketin içinde kaç tane ürün olduğu pek önemli değil tabi değerli bir üründen birden fazla aldıysanız ticaret yapacağınız düşünülüp gümrüğe takılabilir.

Bir ayda 5+ farklı sipariş verirseniz gümrüğe takılıyor. Bir paketin içinde kaç tane ürün olduğu pek önemli değil tabi değerli bir üründen birden fazla aldıysanız ticaret yapacağınız düşünülüp gümrüğe takılabilir.
Aynı klavyeden 3 kere aldım bu arada :D 2'si geldi biri uçakta.

Hocam çevreniz varsa kardeş abi vs. onlar üzerinden de söyleyebilirsiniz farklı sipariş. Size kalmış.

Hocam çevreniz varsa kardeş abi vs. onlar üzerinden de söyleyebilirsiniz farklı sipariş. Size kalmış.
Uçakta olduğu için çok geç.

Şöyle söyleyeyim ilk siparişte:

Klavye, anahtarlık, masa süsü, fırça, küçük bir tornavida.

Bunları aldım hepsi farklı satıcı olacak şekilde.

Hepsi büyük bir poşetin içinde geldi.

Yani hala 4 sipariş hakkım mı kalıyor yoksa bitti mi?

Temu'dan 2 tane farklı satıcıdan olacak şekilde ürün aldım 2'side tek paket halinde geldi. Toplam ayda 5 paket söyleyebiliyorsunuz. Yani Temu'dan toplam 5 kere sepeti doldurup alabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı