Temu siparişi ikiye böldü

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Temu benim siparişimi, siparişiniz sıvılar ve elektronik cihazlar gibi bir veya daha fazla hassas ürün nedeniyle 2 pakete bölünecek diyerek ikiye bölmüş. Benim sorum şu bölünmüş paketler aylık 5 siparişimi etkiler mi yani 2 sipariş mi sayılır tek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, Temu benim siparişimi, siparişiniz sıvılar ve elektronik cihazlar gibi bir veya daha fazla hassas ürün nedeniyle 2 pakete bölünecek diyerek ikiye bölmüş. Benim sorum şu bölünmüş paketler aylık 5 siparişimi etkiler mi yani 2 sipariş mi sayılır tek mi?
2 paket sayılır.

Hocam o konuda fikrim yok. Siz aylık 5 paket sınırını geçiyor musunuz bu 2 paket ile?
Evet son iki siparişimi ikiye böldü daha öncede 2 siparişim var toplam 6 yapıyor ama temu da tek gösteriyor acaba temu müşteri hizmetlerini bir arasam mı ki Türkçe yardımcı oluyorlar mı ?
Şikayet var da da aynı kişinin kargosunu dörde bölmüşler 5 sipariş hakkını aştığı halde gelmiş bekleyelim bakalım ne olacak.

Benim siparişlerim çoğu zaman bölünüyor. Herhangi bir sorun olmadı. Aslında sipariş bölünmüyor, nakliye bölünüyor. Ben bir sorun yaşamadım.
Aylık limitimi geçince bana limitiniz doldu. Başka bir kimlik girin diyor. Eşimin TC kimlik no su ile devam ediyorum. Şimdiye kadar sorun olmadı. Aylık 5 siparişimin 4'ünde siparişim nakliyede bölündü. Hepsi sorunsuz geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tek sipariş sayılıyor, bir sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı