Temu üstünden nasıl alışveriş yapılır?

ArdaS7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Temu'dan alışveriş yapacağım, hiçbir fikrim yok. Öneri ve tavsiye verir misiniz? Güncel olarak sepet tutarı + vergi tutarı ne kadar oluyor? Sipariş elime sorunsuz ulaşabilir mi? Veya iade kısmı vs. nasıl oluyor? Gümrükte takılma olayı nedir?

Merhaba, Temu'dan alışveriş yapacağım, hiçbir fikrim yok. Öneri ve tavsiye verir misiniz? Güncel olarak sepet tutarı + vergi tutarı ne kadar oluyor? Sipariş elime sorunsuz ulaşabilir mi? Veya iade kısmı vs. nasıl oluyor? Gümrükte takılma olayı nedir?

Vergiyi dahil etmeden maksimum alabileceğin ürün tutarı 1075TL Vergi tutarıda genellikle sepete eklediğin ürünün 2 katı oluyor mesela 500 TL'lik ürün ekledin vergi dahil toplam 1000TL oluyor Siparişin sorunsuz ulaşır biraz yorumlu güzel satııclardan alırsan daha iyi olur İade konusu ise ben ürünü iade etmiştim kargoya verdiğim an paramı yatırma talebi gönderdiler boşa ürünümün Çin'e gitmesini vesaire beklemedim 1 haftada yattı param

Hocam bir de ürünlerde mesela indirim var diyelim. 700 liralık ürün 400'e düştüğünde sepet tutarınız hesaplanırken 700 TL baz alınarak vergisi çıkıyor ortaya siz ürüne 400 ödeseniz bile. Ayrıca 1075 TL içine bu da dahil oluyor. İki tane 700 Liralık ürün aldığınızda belki ödemeniz gereken tutar indirimli olarak 800 görünse de indirimsiz tutarları sepet limitini aştığı için maalesef sistem izin vermiyor.

Vergi de ürünün ham fiyatının %60'ı kadar oluyor.

Vergiyi dahil etmeden maksimum alabileceğin ürün tutarı 1075TL Vergi tutarıda genellikle sepete eklediğin ürünün 2 katı oluyor mesela 500 TL'lik ürün ekledin vergi dahil toplam 1000TL oluyor Siparişin sorunsuz ulaşır biraz yorumlu güzel satııclardan alırsan daha iyi olur İade konusu ise ben ürünü iade etmiştim kargoya verdiğim an paramı yatırma talebi gönderdiler boşa ürünümün Çin'e gitmesini vesaire beklemedim 1 haftada yattı param
bu ilk siparişde iade ettiğiniz zaman ürün elimizde kalıp parayı hesaba yatırıyorlarmış bu doğrumu bunun hakkında bilginiz varmı veya tam olarak ne oluyor
Duvar paneli , klavye , mouse gibi ürünler almayı düşünüyorum fiyatı aştığı için ayrı ayrı mı sipariş vermeliyim?

Bu ilk siparişde iade ettiğiniz zaman ürün elimizde kalıp parayı hesaba yatırıyorlarmış bu doğru mu bunun hakkında bilginiz var mı veya tam olarak ne oluyor
Duvar paneli, klavye, mouse gibi ürünler almayı düşünüyorum fiyatı aştığı için ayrı ayrı mı sipariş vermeliyim?

Ben bütün seçenekleri denedim ama olmadı mouse almıştım ya her üründe olmuyor ya da kalktı o seçenek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı