Kalmaz zaten aşarsan temu onaylamıyor 1 kuruş aşsan onaylamıyor en son üst limit 1260 TL idi vergisiz vergiler zaten gümrüğü etkilemiyor.Selam arkadaşlar, Temu üzerinden vergi dahil 2340₺ gibi bir fiyata sepet yaptım. Bu fiyatla vergi dahil. Gümrükte kalır mı?
Hocam sipariş vermedim ama kılçıksız fiyatın 1200TL'yi geçmemesi gerekmiş sanarım.Gümrükten geçtimi acaba güncel durum nedir? Bende ona göre sipariş geçeceğim.
Temuda 1260 tl limit var zaten üstünde ürünler yok, büyük ihtimalle gümrük politikasınca alınabilir gibi duruyor o yüzden.Hocam sipariş vermedim ama kılçıksız fiyatın 1200TL'yi geçmemesi gerekmiş sanarım.
Evet, vergi hariç alınabilir sanarım. Yine de araştırın ne olur ne olmaz.Temuda 1260 tl limit var zaten üstünde ürünler yok, büyük ihtimalle gümrük politikasınca alınabilir gibi duruyor o yüzden.
Alabiliyorum uyarı fln vermiyor 1258 tl ürün vergisiyle falan 2000 tl ye geliyor. Sorun çıkarmaz sanırım.Alabiliyorsanız geçer, alınmadığı taktirde Temu uyarı veriyor. İsteseniz de alamazsınız. Böyle bir uyarı yok ise, alabilirsiniz.
Alabiliyorum uyarı falan vermiyor 1258 TL ürün vergisiyle falan 2000 TL'ye geliyor. Sorun çıkarmaz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.