Ürün tekrardan stoklarda alacak olan varsa bilginize.
Hocam Ajazz AJ159MC AJ159p ve AJ159 şarj istasyonun ekranlı olan modeli mi bilginiz var mı?
Ürün tekrardan stoklarda alacak olan varsa bilginize.
Hocam Ajazz AJ159MC AJ159p ve AJ159 şarj istasyonun ekranlı olan modeli mi bilginiz var mı?
Hocam aula f75 arada 1 tuşu basmıyor diye şüphelenip iade ettim.Ama bozuk olmadığı kesin şuan zaten dedim iade almazlar klavye sağlam ama aldılar.Sonra yazdım işte iade ettim ama bozuk değil 920tl kupon verildi iade alacakmısınız kuponu yoksa kullanayım mı dedim üründen memnunsanız bizde memnunuz kullanın dedi.Onun kuponu ile alacağım düz aj159 alayım mı yoksa yıl başını beklesem mi?Ekranlı model Ajazz A159 Apex modeli. 4 model var.
![]()
Ajazz AJ159 Series
The AJAZZ AJ159 Series features high-end PAW3950/3395 sensors, offering unmatched precision and speed. It supports tri-mode/dual-mode connectivity with high polling rate, efficient 400mAh battery, magnetic charging base, and ultra-lightweight design. It's micro switch can support up to 100...epomaker.com
Eki Görüntüle 2376890
Hocam Aula F75 arada 1 tuşu basmıyor diye şüphelenip iade ettim. Ama bozuk olmadığı kesin şu an zaten dedim iade almazlar klavye sağlam ama aldılar. Sonra yazdım işte iade ettim ama bozuk değil 920TL kupon verildi iade alacak mısınız kuponu yoksa kullanayım mı dedim üründen memnunsanız bizde memnunuz kullanın dedi. Onun kuponu ile alacağım düz AJ159 alayım mı yoksa yıl başını beklesem mi?
Tuşta sorun yok benim malığım o psikolojik olarak silahı geç çekiyor gibiydi.Yılbaşında yeni yasa geliyor Pro modelini o kadar ucuza verirler mi bilmiyorum. Klavye hakkında açılmış konular var belki modlarla falan ilgilidir araştırın.
En basiti Windows moduna alın(FN+W),
Tuşda sıkıntı varsa gelen yedek switchi takın
O kadar ucuz olması sorun değil üstünü hallederim.Yılbaşında yeni yasa geliyor Pro modelini o kadar ucuza verirler mi bilmiyorum. Klavye hakkında açılmış konular var belki modlarla falan ilgilidir araştırın.
En basiti Windows moduna alın(FN+W),
Tuşda sıkıntı varsa gelen yedek switchi takın
Tuşta sorun yok benim malığım o psikolojik olarak silahı geç çekiyor gibiydi.
O kadar ucuz olması sorun değil üstünü hallederim.
Sadece kargo da hesaplanacak gümrük sınırına o kadar da abartmayın.Yeni gümrük yasasını bir araştırın alacağınız ürünün fiyatı 15 20 doları geçmemesi gerekir belki belli olmaz.
Direkt düz aj159 alayım temu sağolsun adamlar izin verdiler.Sadece kargo da hesaplanacak gümrük sınırına o kadar da abartmayın.
377tl oluyor.Direkt düz aj159 alayım temu sağolsun adamlar izin verdiler.
Düz aj159 modelinde dock yok değil mi?Direkt düz aj159 alayım temu sağolsun adamlar izin verdiler.
377tl oluyor.
bilgiler varEkranlı model Ajazz A159 Apex modeli. 4 model var.
![]()
Ajazz AJ159 Series
The AJAZZ AJ159 Series features high-end PAW3950/3395 sensors, offering unmatched precision and speed. It supports tri-mode/dual-mode connectivity with high polling rate, efficient 400mAh battery, magnetic charging base, and ultra-lightweight design. It's micro switch can support up to 100...epomaker.com
Eki Görüntüle 2376890
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.