737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #221 qua_67 dedi: Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs.? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çerez parasına düşmüş. Ayrıca iyi bir mouse. Ajazz da bana göre iyi bir marka.
qua_67 dedi: Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs.? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çerez parasına düşmüş. Ayrıca iyi bir mouse. Ajazz da bana göre iyi bir marka.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.993 Makaleler 2 Çözümler 37 22 Mart 2025 #222 qua_67 dedi: Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşatmaz, ama içine sinmediyse iptal edip prosunu alabilirsin.
qua_67 dedi: Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşatmaz, ama içine sinmediyse iptal edip prosunu alabilirsin.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #223 Deiinzz dedi: Bir sorun yaşatmaz, ama içine sinmediyse iptal edip prosunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pro modelindedemi indirim var?
Deiinzz dedi: Bir sorun yaşatmaz, ama içine sinmediyse iptal edip prosunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pro modelindedemi indirim var?
qua_67 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #224 Beyaz almak istiyorum beyazın da pro modelinin stok bitmiş herhalde p modeli var şu an. dual ile p arasında ne tür farklar var?
Beyaz almak istiyorum beyazın da pro modelinin stok bitmiş herhalde p modeli var şu an. dual ile p arasında ne tür farklar var?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.993 Makaleler 2 Çözümler 37 22 Mart 2025 #225 737973 dedi: Pro modelindedemi indirim var? Genişletmek için tıkla... Şu an stoğu gelmiş. qua_67 dedi: Beyaz almak istiyorum beyazın da Pro modelinin stok bitmiş herhalde p modeli var şu an. Dual ile p arasında ne tür farklar var? Genişletmek için tıkla... P ile Dual aynı diye biliyorum.
737973 dedi: Pro modelindedemi indirim var? Genişletmek için tıkla... Şu an stoğu gelmiş. qua_67 dedi: Beyaz almak istiyorum beyazın da Pro modelinin stok bitmiş herhalde p modeli var şu an. Dual ile p arasında ne tür farklar var? Genişletmek için tıkla... P ile Dual aynı diye biliyorum.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.582 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #226 qua_67 dedi: Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim. Deiinzz dedi: Şu an stoğu gelmiş. P ile Dual aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Pro'nun stoğu yok hocam.
qua_67 dedi: Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim. Deiinzz dedi: Şu an stoğu gelmiş. P ile Dual aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Pro'nun stoğu yok hocam.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #227 miçobaba dedi: Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim. Pro'nun stoğu yok hocam. Genişletmek için tıkla... Var siyahı geldi fakat 800TL. (vergilerle 500 değil 800 oluyor.)
miçobaba dedi: Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim. Pro'nun stoğu yok hocam. Genişletmek için tıkla... Var siyahı geldi fakat 800TL. (vergilerle 500 değil 800 oluyor.)
qua_67 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #228 miçobaba dedi: Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim. Pro'nun stoğu yok hocam. Genişletmek için tıkla... Dual ile pro'nun arasında çok fark var mı?
miçobaba dedi: Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim. Pro'nun stoğu yok hocam. Genişletmek için tıkla... Dual ile pro'nun arasında çok fark var mı?
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.582 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #229 qua_67 dedi: Dual ile Pro'nun arasında çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Dual'ın mcusunu bilmiyoruz.
qua_67 dedi: Dual ile Pro'nun arasında çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Dual'ın mcusunu bilmiyoruz.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #230 ALLAHIM GOL GOL. YAPTIM BE Sonunda başardım Pro siyah gelmiş. Beyazı beklemeden alsam mı?