Hocam zaten çerez parasına düşmüş. Ayrıca iyi bir mouse. Ajazz da bana göre iyi bir marka.Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs.?
Hocam zaten çerez parasına düşmüş. Ayrıca iyi bir mouse. Ajazz da bana göre iyi bir marka.Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs.?
Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs?
Bir sorun yaşatmaz, ama içine sinmediyse iptal edip prosunu alabilirsin.
Pro modelindedemi indirim var?
Beyaz almak istiyorum beyazın da Pro modelinin stok bitmiş herhalde p modeli var şu an. Dual ile p arasında ne tür farklar var?
Dual modelini aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum. Bu mouse sorun yaşatır mı takılma, geç algılama vs?
Şu an stoğu gelmiş.
P ile Dual aynı diye biliyorum.
Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim.
Pro'nun stoğu yok hocam.
Dual ile pro'nun arasında çok fark var mı?Sorun yaşatmaz ama ben 159 Pro sanıyordum diye sipariş etmiştim. Dual model diye vazgeçtim.
Pro'nun stoğu yok hocam.
Dual ile Pro'nun arasında çok fark var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.