Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Meğerse hep aynı telefondan deniyorum diye olmamış. Huawei bir telefona geçtim tek denemede yaptım.

Bir tarafım o kadar uğraştın bir de gider mider direk al diyor diğer tarafım beyazıda gelir diyor. Kararsız kaldım.

Alınabilir. Dual almıştım eğer Pro alırsam Dual'ını arkadaşıma direkt satacağım. Pro beyaz bekliyorum şimdi. Gelmezse de Dual kullanırım miss.

Benim mouse ihtiyacım yok, öyle durur ya da satarım diye alacaktım, bunlar için 500 uygun da 800 bilemedim.

Meğerse hep aynı telefondan deniyorum diye olmamış. Huawei bir telefona geçtim tek denemede yaptım.

Dedik sana o kadar.

Bir tarafım o kadar uğraştın bir de gider mider direk al diyor diğer tarafım beyazıda gelir diyor. Kararsız kaldım.

Siyahı al başka telefondan hesap açıp beyaz bekle. Tabi 1600tl paran olması gerekiyor.

Reis al bence sonra siyah modelde giderse çok üzülürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı