miçobaba
Decipat
- Makaleler
- 3
Allah'ım gol gol. Yaptım be.
Sonunda başardım
Pro siyah gelmiş. Beyazı beklemeden alsam mı?
Al bence.
Sonunda başardım
Allah'im GOL GOL. YAPTIM BE
Sonunda başardım
Sonunda başardım
Alınabilir. Dual almıştım eğer Pro alırsam Dual'ını arkadaşıma direkt satacağım. Pro beyaz bekliyorum şimdi. Gelmezse de Dual kullanırım miss.
Meğerse hep aynı telefondan deniyorum diye olmamış. Huawei bir telefona geçtim tek denemede yaptım.
Meğerse hep aynı telefondan deniyorum diye olmamış. Huawei bir telefona geçtim tek denemede yaptım.
Bir tarafım o kadar uğraştın bir de gider mider direk al diyor diğer tarafım beyazıda gelir diyor. Kararsız kaldım.
Bir tarafım o kadar uğraştın bir de gider mider direk al diyor diğer tarafım beyazıda gelir diyor. Kararsız kaldım.
hocam bence verilir ya 32 tl. hadi vergilerle 400 say ama TR fiyatı 2kBen gene de almayacağım 159 Pro'yu. Yaz tatilinde oara biriktirip Lamzu maya X alacağım.
Ben gene de almayacağım 159 Pro'yu. Yaz tatilinde para biriktirip Lamzu maya X alacağım.
Hocam bence verilir ya 32 TL. Hadi vergilerle 400 say ama TR fiyatı 2K.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.