Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hocam sizin gibi düşünen çok insan var alırım stoklarım al sat yaparım gibi düşüncelere sahip olan çok kişi var. Sarı sitede biraz satıcıları kurcaladım gördüklerime ben bile şaşırdım fena ticarete dökenler var.

Arkadaşlar bir de tavsiye vereyim bu mouseyi al sat yapın bence Temu'ya güven olmaz aldıgım klavye bozuldu bir süre sonra cöpe attım mecbur garanti yok bir şey yok Türk malı Z1 alın sürekli ilgilensinler ama şu anki mouse 500 TL Z1 1700 TL bunu da hesaba katın

O yüzden diyoruz satarsın diye.

Alabilirsem o amacla alacagım zaten bu mouse şansa bozuldu mu gecmis olsun

Hocam aldığın klavye rastgele bir satıcı rastgele bir klavye olabilir, dediğim mouse Ajazz'ın, yani bilinen kaliteli bir markanın. Satıcının kendisi de direkt Ajazz. Gönlün rahat olsun.

Teknoloji şans işi aldığında kullanacaksın aslında. Satmakla falan uğraşmak istemem şahsen önceden e yooso Z11t gibi klavye falan da aldım AliExpress dönemlerinden. Hala taş gibi kullanıyorum.

Benim arkadaşım da E-Yooso Z11 kullanıyor, memnun. Böyle Temu AliExpress gibi yerlerden alışveriş yaparken en önemli olay satıcı. Bu fareyi başka satıcıdan alsan sorun yaşayabilirsin, ama direkt Ajazz'ın kendisi satıyorsa sorun olmaz. Ajazz zaten bilinen bir marka.

Teknoloji şans işi aldığında kullanacaksın aslında. Satmakla falan uğraşmak istemem şahsen önceden e yooso Z11t gibi klavye falan da aldım AliExpress dönemlerinden. Hala taş gibi kullanıyorum.

Bende 1-2 tane su mouseden alıp satayım baska bir şey istemiyorum. Asla kullanmam şu an elimdeki mouse cöp olmasına ragmen ürün basıma kalmadan sıfır kutulu ucuza yollayım yeterli

Herkes kendi ekmeğinde diyorsunuz yani . Hayırlısı olsun.

Bende 1-2 tane su mouseden alıp satayım baska bir şey istemiyorum. asla kullanmam şu an elimdeki mouse cöp olmasına ragmen ürün basıma kalmadan sıfır kutulu ucuza yollayım yeterli

Ben aldıgım klavyeyi kullanamadım temudan ürün almam kullanmak icin artık buldugumuzu satarız ama

Hocam aldığın klavye rastgele bir satıcı rastgele bir klavye olabilir, dediğim mouse Ajazz'ın, yani bilinen kaliteli bir markanın. Satıcının kendisi de direkt Ajazz. Gönlün rahat olsun.
4.8 yıldızı vardı..

Yıldız önemsiz, satıcı önemli. Trendyol PC'lerde de 4.9 yıldızlar var, iyi mi onlar. Hayır çöp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…