Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hocam aldığın klavye rastgele bir satıcı rastgele bir klavye olabilir, dediğim mouse Ajazz'ın, yani bilinen kaliteli bir markanın. Satıcının kendisi de direkt Ajazz. Gönlün rahat olsun.

Benim arkadaşım da E-Yooso Z11 kullanıyor, memnun. Böyle Temu AliExpress gibi yerlerden alışveriş yaparken en önemli olay satıcı. Bu fareyi başka satıcıdan alsan sorun yaşayabilirsin, ama direkt Ajazz'ın kendisi satıyorsa sorun olmaz. Ajazz zaten bilinen bir marka.

Aynen öyle resmi satıcı en iyisi yan sanayi satıcılarda dolandırma mevzusu falan da var o topa hiç girilmez. Keşke şöyle uyguna kaliteli yurt dışı kulaklık da olsa ondan da alsak :D

Benim tek yandığım Aula F75 alamamış olmak 🥲

Aynen öyle resmi satıcı en iyisi yan sanayi satıcılarda dolandırma mevzusu falan da var o topa hiç girilmez. Keşke şöyle uyguna kaliteli yurt dışı kulaklık da olsa ondan da alsak :D

Benim tek yandığım Aula F75 alamamış olmak 🥲

Ona bende üzüldüm biraz ya, 1000 TL'ye falan geliyor diyorlardı. Ama o zamanlar pek alakam yoktu Temu ile falan.

O zaman bütçe yoktu bilgim vardı bu durumlardan ama yetişemedik. AJ159 Apex içinde aynı durum oldu.

Bu indirim olayını duyuyordum ama yapamıyordum, bende ya ben şanssızım ya da yalandır deyip geçiştiriyordum. R1 aldım daha 2 ayı biraz geçti alalı. Baştan haberim olsa 1.5 k bayılmazdım.

Bu indirim olayını duyuyordum ama yapamıyordum, bende ya ben şanssızım ya da yalandır deyip geçiştiriyordum. R1 aldım daha 2 ayı biraz geçti alalı. Baştan haberim olsa 1.5 k bayılmazdım.

Olsun hocam R1 güzel mouse biraz tuzlu fiyatı var ama memnun kalırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı