Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Yıldız önemsiz, satıcı önemli. Trendyol PC'lerde de 4.9 yıldızlar var, iyi mi onlar. Hayır çöp.
yorumları kötü oluyo onların benim aldıgım baya yorum vardı iyiydi temu bot olarak yazdırmamıştır herhalde

Aynen öyle resmi satıcı en iyisi yan sanayi satıcılarda dolandırma mevzusu falan da var o topa hiç girilmez. Keşke şöyle uyguna kaliteli yurt dışı kulaklık da olsa ondan da alsak :D

Benim tek yandığım Aula F75 alamamış olmak 🥲
2100 verdim rk r75 aldım tek farkı kablolu olması nerdeyse ama aula ucuzdu bee

O zaman bütçe yoktu bilgim vardı bu durumlardan ama yetişemedik. AJ159 Apex içinde aynı durum oldu.
apexi cok kötülemişler sadece ticarete gitmiş dua et

Rk R75 çok önerdiğim güzel bir klavye, fiyatına değer o da bence.

Dün YouTube Shorts'ta bakınırken bende böyle bir şey gördüm. Benim baktığımda indirim vs. yoktu, sizin aldığınız ürünün linki vs. var mı? 500-600 civarı ödemeye razıyım fakat şu an indirimsiz fiyat çok uçuk geliyor bana, Temu'dan alacağım bir ürün için.

Dün YouTube Shorts'ta bakınırken bende böyle bir şey gördüm. Benim baktığımda indirim vs. yoktu, sizin aldığınız ürünün linki vs. var mı? 500-600 civarı ödemeye razıyım fakat şu an indirimsiz fiyat çok uçuk geliyor bana, Temu'dan alacağım bir ürün için.

@Burak Karabal hocam anlattı, en yukarı çıkın ilk attığı mesaja bakın. Talimatları yazdı.

O telefondan Temu'da hiç alışveriş yapılmamış olmalı. Temu'yu silin ve yeni Gmail hesabı açın. Sonrasında indirim linkine tıklayın Play Store'a yönlendirecektir sizi. İndirin ve uygulamayı açın açtıktan sonra yeni açtığınız Gmail hesabı ile üye olun ya da giriş yapın hangisini diyorsa. Otomatik olarak sizi mouse a yönlendirmiş olması gerekiyor bu senaryoda. Ancak 33 TL'ye gelmiyor onu söyleyeyim normal fiyatı 950 TL falan ve üzerinden %60 vergi alınıyor otomatik olarak 600-650 TL'ye geliyor mouse.

Buradaki mesajda yazanları uygulayın.

1500TL'den aşağı alamazsın 32 TL'ye verdiği de yok defalarca denedim ben de olmadı ama yapabilen varsa anlatsın biz de alalım 1kya bile güzel bir seçenek benim için hardcore oyuncu değilim sonuçta.

1500TL'den aşağı alamazsın 32 TL'ye verdiği de yok defalarca denedim ben de olmadı ama yapabilen varsa anlatsın biz de alalım 1kya bile güzel bir seçenek benim için hardcore oyuncu değilim sonuçta.

32 TL vergisiz fiyatını söyledim, ve yapılıyor. 514 TL'ye aldım, @Burak Karabal.

sipariş verdim bile 😃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı