Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Bir de sensör farkına bakın.
Gülü seven dikenine katlanacak diyorsunuz :) Ben standart kullandığım için kendi açımdan baktım. Yine de alır mıydım emin değilim şu an. Bluetooth olsa daha uzun giderdi herhalde. Pro yada apex kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. En azından almak isteyenler bunu da değerlendirir belki.

Gülü seven dikenine katlanacak diyorsunuz :) Ben standart kullandığım için kendi açımdan baktım. Yine de alır mıydım emin değilim şu an. Bluetooth olsa daha uzun giderdi herhalde. Pro'ya da Apex kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. En azından almak isteyenler bunu da değerlendirir belki.

Hocam uyumadan şarja takacaksın sadece tek - si bu. Tabii üşenmiyorsan 🙂.

Gülü seven dikenine katlanacak diyorsunuz :) ben standart kullandığım için kendi açımdan baktım. Yine de alır mıydım emin değilim şu an. Bluetooth olsa daha uzun giderdi herhalde. Pro'ya da Apex kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. En azından almak isteyenler bunu da değerlendirir belki.

Oyuncu Mouse'ları bunlar. Alan kimsenin umurunda olmuyor BT olayı. BT ile rekabetçi oyun nasıl oynayacaksın ki.

Gülü seven dikenine katlanacak diyorsunuz :) ben standart kullandığım için kendi açımdan baktım. Yine de alır mıydım emin değilim şu an. Bluetooth olsa daha uzun giderdi herhalde. Pro'ya da Apex kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. En azından almak isteyenler bunu da değerlendirir belki.

Hocam yani 500 TL bu mouse 500 TL'ye 3 harfli mağazalarda kablolu dandik mouseler var. Fiyatına göre muazzam.

Oyuncu Mouse'ları bunlar. Alan kimsenin umurunda olmuyor BT olayı. BT ile rekabetçi oyun nasıl oynayacaksın ki.
Neden o zaman apex ve pro da bluetooth var? Demek ki bu bir artı olarak görülebiliyor. Kişinin kullanımına bırakmışlar. Bazen öyle bazen diğer türlü kullanmak isteyebilir.

Bunu biz değil alacak olan kişi değerlendirmeli.

Hocam yani 500 TL bu mouse 500 TL'ye 3 harfli mağazalarda kablolu dandik mouseler var. Fiyatına göre muazzam.
Hocam fiyatına göre iyi olabildiğini yazdım zaten :) Hemen savunmaya geçmeyin ben de aldım :) Sadece bluetooth olsa daha uzun pil ömrü olsa daha iyi olur dedim.

İnsan unutuyor bazen böyle şeyleri şarja koymayı. Ben Aula F75'i bile uzun süre kullanıyorum pili bitince kabloya geçiyorum şarj ediyorum.

Akıllı saatler de öyle her gün şarj edilmesi gerekenler var özellikleri yüksek olanlar. İnsanlar daha uzun bataryası olsun diye daha basit özellikli saatleri tercih ediyor.

Sadece olsa daha iyi olurdu benim için. Bazıları kullanmayabilir.

Neden o zaman Apex ve Pro da Bluetooth var? Demek ki bu bir artı olarak görülebiliyor. Kişinin kullanımına bırakmışlar. Bazen öyle bazen diğer türlü kullanmak isteyebilir.

Öylesine koyuyorlar, çoğu kişinin bilgisayarında Bluetooth desteği bile yoktur. Benim Mouse'ta da var Bluetooth hiçbir işime yaramıyor. Almadan belirtiyoruz özelliklerini, Bluetooth sanıp alan yok. Senin dalgınlığına gelmiş fark etmemişsin.

Neden o zaman Apex ve Pro da Bluetooth var? Demek ki bu bir artı olarak görülebiliyor. Kişinin kullanımına bırakmışlar. Bazen öyle bazen diğer türlü kullanmak isteyebilir.

Hocam fiyatına göre iyi olabildiğini yazdım zaten :) hemen savunmaya geçmeyin ben de aldım :) sadece Bluetooth olsa daha uzun pil ömrü olsa daha iyi olur dedim.

İnsan unutuyor bazen böyle şeyleri şarja koymayı. Ben Aula F75'i bile uzun süre kullanıyorum pili bitince kabloya geçiyorum şarj ediyorum.

Akıllı saatler de öyle her gün şarj edilmesi gerekenler var özellikleri yüksek olanlar. İnsanlar daha uzun bataryası olsun diye daha basit özellikli saatleri tercih ediyor.

Pil ömrü normal hocam, sen 8 ay tek pille kullandığın için sana öyle geliyor. Çoğu mouse 250 400 500 mAh.

Hocam fiyatına göre iyi olabildiğini yazdım zaten :) hemen savunmaya geçmeyin ben de aldım :) sadece Bluetooth olsa daha uzun pil ömrü olsa daha iyi olur dedim.

Aula gibi bunu da edeceksin, aynı olay. Zaten en fazla 1 1.5 saatte şarjı dolar. Bir de saat ile aynı olay değil. Saat 24 saat kullanılıyor, sen 24 saat PC başında oturuyor musun? Senin takma imkanın var. Ama saatiyle iş yerinde olan adamın takma imkanı yok. Çok farklı şeyler.

Öylesine koyuyorlar, çoğu kişinin bilgisayarında Bluetooth desteği bile yoktur. Benim Mouse'ta da var Bluetooth hiçbir işime yaramıyor. Almadan belirtiyoruz özelliklerini, Bluetooth sanıp alan yok. Senin dalgınlığına gelmiş fark etmemişsin.

Pil ömrü normal hocam, sen 8 ay tek pille kullandığın için sana öyle geliyor. Çoğu mouse 250 400 500 mAh.
Aynen benim hatam zaten farkındayım :)

Artık anakartlarda dahili bluetooth geliyor. Aparatlar da çok yüksek maliyetli değil. Kablosuz kulaklık kullananlar da var bluetooth üzerinden. Ben kullanıyorum mesela kablosuz bir kulaklık bilgisayarda.

Aynen benim hatam zaten farkındayım :)

Artık anakartlarda dahili Bluetooth geliyor. Aparatlar da çok yüksek maliyetli değil. Kablosuz kulaklık kullananlar da var Bluetooth üzerinden. Ben kullanıyorum mesela kablosuz bir kulaklık bilgisayarda.

0 gecikme yerine Bluetooth ile kullanırsan senin kararın tabii, ama binde birlik kesimdesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı