Temu'da satılan Ajazz 159 Pro çakma olabilir mi?

Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Merhaba. Haberi olmayanlar için tekrar stoka girdi 3 adet satıcı var ben ilk gün geldiği gibi aldım ve satıcı 1 puan almış ve yorumda 1000 Hz'in olmadığını 2.4 GHz bağlanmadığını hatta çakma olabilir diye bir mesaj gördüm. Şu anda nedense çok panikledim. Ailemi zar zor almaya ikna ettim ve herhangi bir sıkıntı yaşarsam sıkıntı olur benim için. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada satıcı Ajazz onaylı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atılan yorumdaki fotoğrafı incelerseniz yorumu atan zeki arkadaş(muhtemelen para iadesi almaya çalıştı) kablolu bağlantı yapmış hocam. Diğer forumlarda araştırdım ve elinde bu fareden bulunan biri kablolu ve kablosuz olarak farenin uygulamasına girip Hz seçme yerinin ekran görüntüsünü atmıştı. Kablolu bağlanınca aynen arkadaşın attığı yorumdaki gibi en fazla 1000Hz seçilebiliyordu. Satıcının da 700 yorumu var ve 4.7 puan ortalamasına sahip. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Atılan yorumdaki fotoğrafı incelerseniz yorumu atan zeki arkadaş(muhtemelen para iadesi almaya çalıştı) kablolu bağlantı yapmış hocam. Diğer forumlarda araştırdım ve elinde bu fareden bulunan biri kablolu ve kablosuz olarak farenin uygulamasına girip Hz seçme yerinin ekran görüntüsünü atmıştı. Kablolu bağlanınca aynen arkadaşın attığı yorumdaki gibi en fazla 1000Hz seçilebiliyordu. Satıcının da 700 yorumu var ve 4.7 puan ortalamasına sahip. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam benim gördüğümde yoruma bakmadım hiç sadece klavye 1 kişiden 3 puan mouse 1 kişiden 1 puan almıştı.
Evet zeki arkadaş kablolu bağlantı yapmış bende yeni fark ediyorum.

Hocam 1 iş gününde gelir diyor ama daha gümrüğü bırak havaalanında uçuş için bekliyor sizce güncellenmemiş olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam 1 iş gününde gelir diyor ama daha gümrüğü bırak havaalanında uçuş için bekliyor sizce güncellenmemiş olabilir mi?
Hocam orada en hızlı teslimat yazıyor. Yani en erken gelme ihtimali olan tarih. O tarihte gelmesi çok zor zaten. Benim farem de uçuş için bekliyor ama 2 gün yazıyor. Muhtemelen önümüzdeki hafta pazartesi-salı gibi gelmiş olurlar.

Hocam orada en hızlı teslimat yazıyor. Yani en erken gelme ihtimali olan tarih. O tarihte gelmesi çok zor zaten. Benim farem de uçuş için bekliyor ama 2 gün yazıyor. Muhtemelen önümüzdeki hafta pazartesi-salı gibi gelmiş olurlar.

Sıkıntı tarihmiş sınav haftam neyse sağlık olsun Aula F75 5 günde gelmişti PTT sanırım yavaş biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı