Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.462

mnms

Hectopat
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.

AliExpress 5-10 kez kullandım hiç sorun yaşamadım çoğu kargom 1.5-2 haftada elime geldi nedense Temu'nun kargoları genel olarak 15-18 güne geliyor bana.
Hocam benim bi arkadaş kullanmıştı aliexpress ürün gelmemişti.

Yaşadığınız yere bağlı olabilir hocam belki. 2 side aynı hızda getiriyor bana.

Hocam benim gümrük çok uzun sürdü biraz geç gelecek gibi bana.

Hocam benim bir arkadaş kullanmıştı AliExpress ürün gelmemişti.

Olabilir hocam. Olamaz diyemem zamanında böyle konularda vardı AliExpress kargom gelmedi diye. O yüzden değerlendirmesi iyi olan ürünleri almak(bot yoruma dikkat ederek) daha iyi oluyor. Ama zaten arkadasınız para iadesini almıştır diye düşünüyorum.

Olabilir hocam. Olamaz diyemem zamanında böyle konularda vardı AliExpress kargom gelmedi diye. O yüzden değerlendirmesi iyi olan ürünleri almak(bot yoruma dikkat ederek) daha iyi oluyor. Ama zaten arkadasınız para iadesini almıştır diye düşünüyorum.
Hocam onu sormadım dediysede hatırlamıyorum baya oldu ozaman 8. Sınıfa gidiyorduk şimdi lise bitti 5 sene olmuş.

Hocam benim bi arkadaş kullanmıştı aliexpress ürün gelmemişti.

Kaç güne kargom gelir sizce tahmini?

Ekran görüntüsü 2024-11-24 201229.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241124_201920_Temu.jpg
    Screenshot_20241124_201920_Temu.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı