Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.473

mnms

Hectopat
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.

Vardı hocam. Hala da yapan oldugunu düşünüyorum. Hatta geçenlerde burada CC ile Temu'dan Aula f75 alan yok muydu?
Temu'nun desteğinde sorun var işlerini bilmiyorlar bu arada ben kısmi iade alırım diye adamlara yazdım tak diye tam iade verdiler eli ayarı yok bunların.

Hocam böyle insanlar cidden var en basitinden zamanında okulda bile kantin kalabalıkken para vermeden tost alıp üstüne abi paraüstünü vermedin diyip para da alıyordu manyaklar.
Onda aile terbiyesi giriyor işin içine.

Sonra ne oldu hocam biliyor musunuz?
AliExpress Türkiye'ye gönderimi yasaklamıştı. Neredeyse hiçbir elektronik alet Türkiye'ye gelmiyordu. Sonra yeni kanun gelince tekrar açtılar. AliExpress'te dersini aldı sanırım o zamanlar.

Ikiside aynı şey bence hocam dolandırıcılık işte.
Yok ondan değil küçükken yapsalar aile terbiyesi ile halledilirdi ama koca adam olmuş artık aile terbiyesi de işe yaramaz.

Sonra ne oldu hocam biliyor musunuz?
AliExpress Türkiye'ye gönderimi yasaklamıştı. Neredeyse hiçbir elektronik alet Türkiye'ye gelmiyordu. Sonra yeni kanun gelince tekrar açtılar. AliExpress'te dersini aldı sanırım o zamanlar.
Üstüne düzgün indirim gelmiyor pek :D.

Yok ondan değil küçükken yapsalar aile terbiyesi ile halledilirdi ama koca adam olmuş artık aile terbiyesi de işe yaramaz.

Üstüne düzgün indirim gelmiyor pek :D.
Hocam ben aliexpresste kullanmadım hiç güven vermemişti.

Şahsen temuda kullanmayacaktım ama indirim için kullandım ve güven verdi kullanırım artık.

Hocam ben aliexpresste kullanmadım hiç güven vermemişti.
AliExpress 5-10 kez kullandım hiç sorun yaşamadım çoğu kargom 1.5-2 haftada elime geldi nedense Temu'nun kargoları genel olarak 15-18 güne geliyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı